Muligheter for å lære litt og utvide nettverket


Bare en kort post om hva som skjer fremover hvor det går an å lære litt og ikke minst møte likesinnende.

MTUG

De som følger med på twitter har allerede fått med seg dette. Microsoft Technical User Group (MTUG) er en ny starta brukergruppe for (og ikke minst drevet av) IT-teknikere / infrastruktur mennesker. Oppstart til uka med brask og bram, to heftige arrangement tirsdag og torsdag neste uke.

Tirsdag kl 18: Oppstartsmøte og Best practices PKI. Foredragsholderen er senior utvikler i produktgruppa for “security and identity” .

Torsdag kl 12: Powershell – rett fra kilden. Bruce Payette, Principal Developer i Windows Manageability teamet. 

Selv har jeg tenkt meg på begge to, men er på kurs til utpå ettermiddagen på tirsdag, så mulig jeg sniker meg inn døra litt seint.

MTUG sier selv følgende:

Microsoft Technology User Group (MTUG) ble etablert i mars 2010 som en non-profit paraplyorganisasjon for brukergrupper i Norge med fokus på Microsoft-teknologi. Formålet med brukergruppene er kompetansoverføring og nettverksbygging mellom IT Pro`er.

Det er gratis å være medlem av MTUG.

 

Technet Live

Konseptet trenger vel ingen grundigere introduksjon. Men, om du vil lære mye om Windows 7 sin løsning kalt Direct Access og IPv6 så er dette en event å få med seg. I tillegg blir også emner som Sharepoint og Exchange dekket. Les mer på bloggen til Anders.

Som alltid kommer det til å være folk fra oss på stand dere kan få diskutert med i pausene også. Selv har jeg tenkt å delta både på Direct Access tracket og på stand i Oslo. Håper vi sees der!

Comments (0)

Skip to main content