WorldMate


Fått meg ny mobil, HTC HD2, idag. Mer om den siden. Men, i forbindelse med det måtte jeg jo sjekke ut litt nye applikasjoner og muligheter med mobilen. Et tips jeg fikk av en kollega falt veldig godt i smak og det heter Worldmate.

Konseptet er relativt enkelt, men løser noe jeg tidligere laget egne powershellscript for å håndtere. Og ikke minst håndtere Worldmate det relativt mye bedre enn mine scripts gjorde.

Worldmate gir deg full oversikt over reisingen din, når du har flighter, været på stedet du skal til, forsinkelser på flighter, hvilken gate du skal til også videre. Og det å mate den med reiseinfo er relativt enkelt: videresend bekreftelses eposten til worldmate. Kan jo lett gjøres med en auto-forward regel eller i Office 2010 en egen hurtigknapp for å videresende enkelt mail, hvis man vil ha litt mer kontroll selv.

 

image

Dette er standardskjermen, med neste tur og været på gjeldende lokasjon.

Ikonene i bunn gir tilgang til en rekke andre funksjoner, som for eksempel å sjekke status på flighter, finne alternative flighter, vær, omregning av klesstørrelser til shoppinga osv.

   
image Hvis jeg klikker meg inn på neste tur ser jeg hvilke flighter denne består av, når de går osv.

   
image Hvis jeg klikker inn på flighten igjen får jeg opp info, gate, evt forsinkelser, booking referanse, e-ticket id og andre ting de kan finne på å spørre om hvis man må innom en skranke av noe slag.

Herfra er det også bare et klikk unna i menyen i bunn for å få været på destinasjonsstedet.

HTC HD2 leverer foreløpig bra, må skrive noe eget om den seinere. Worldmate skal testes ordentlig på tur de neste dagene. Håper bare jeg slipper å teste alarmenfunksjonen for forsinkelser…

Comments (0)

Skip to main content