Threat Management Gateway RTM (nye ISA)


ISA server er omdøpt og lagt til som medlem i Forefront porteføljen. Den heter nå Threat Management gateway og er nettopp ferdig. Klientdelen tidligere kjent som Firewall Client har derfor også fått navnet TMG Client.

Kjapt om nye ting i TMG

 • URL Filtrering
  • Kontrollere sluttbrukeres tilgang til ulike siter. 80 forskjelle URL grupper, basert på Microsofts Reputation Service (MRS) sine baser. TMG cacher data herfra og blokkerer tilgang til sites. Siden brukeren får isteden kan tilpasses. Filtreringsmodulen kan også brukes til å utelukke scanning av trafikken mtp personvern (f.eks mot banker).  
 • Integrert Malware scanning
  • Integrert scanning mottor for å stoppe malware før det kommer inn i nettet ditt
 • Network Inspection System
  • En generisk dekoder av protokoller, benytter seg av signaturer for kjente exploits og eventuelt blokkere disse. MS Malware protection center lager signaturer for denne tjenesten. En god måte å blokkere exploits på i perioden fram til en patch blir sluppet, vi kan nemlig komme med oppdaterte signaturer langt raskere enn ny kode.
 • Oppdatering av Web Cache og støtte for BranchCache
 • ISP Redudancy støtte
 • Integrasjon med NAP og TMG Vpn
 • SSTP
 • SIP støtte
 • SQL Logging
 • Native x64 tjeneste, støtte for Windows 2008 R2

Last ned og prøv ut

(forøvrig: Office 2010 beta er ute for msdn og technet ab., veldig snart tilgjengelig for alle)

Bookmark and Share

Comments (0)

Skip to main content