"Tää on viimeinen laulu"


Ensimmäiset sata päivää läsnätyötä ehtivät hurahtaa. On tullut blogimme viimeisten säkeiden vuoro. Mikäpä olisi parempi hetki laatia välitodistus matkallemme työn tulevaisuuteen kuin tämä armas kesäaika. Välitodistuksessa voisi hyvin lukea seuraavaa:

  • Aktiivisuus, kiitettävä: Koko työyhteisömme on rakentanut uuden työn maailmaa päivä päivältä inspiroivammaksi. Jopa 96 % henkilöstöstä on kertonut olevansa innostunut matkastamme ja loputkin suhtautuvat muutokseen neutraalisti. Erikoismaininnan todistukseen saa johto, jonka sitoutuminen on ollut ratkaisevassa roolissa.
  • Läpinäkyvyys, kannattaa jatkaa ahkeraa harjoitusta: Oman työn tekeminen läpinäkyväksi on tärkeää, jotta syntyy poikkitieteellisiä innovaatioita. Ihminen voimaantuu yhteisössä ja yhteisöstä. Välineitä löytyy omasta takaa ja lisää sosiaalisesta mediasta. Hyvästä tahdosta huolimatta jakaminen tuppaa usein unohtumaan.
  • Avoimuus, suunta hyvä, jatka samaan tapaan: Teimme päätöksen jakaa läsnätyöfilosofiamme onnistumisia ja kehityskohtia avoimesti. Blogi oli yksi avoimuuden keinoista. Henkilöstömme kertoi lähes 40 postauksen verran tunnelmiaan. Myönnetään, kokemukset olivat aika positiivisia, mutta varmasti aitoja.

Vaikka penaalit nyt laitetaan kiinni, ei blogia suljeta. Samasta osoitteesta löydät jatkossakin tietoa matkastamme: kuvia, videon, matkakertomuksen ja linkkivinkejä.

Ajatuksiamme aiheesta voi seurata Kauppalehden blogissa sekä Tietoviikon Microsoft Areenalla ja Twitterissä. Kiitos teille lukijat, kommentoijat ja läsnätyöblogaajamme, joista osa esittäytyy tässä kuvassa!  

Comments (0)

Skip to main content