Håndtering av “Bring Your Own” PC i bedriften (Inkludert Windows RT)


Ved at flere og flere ansatte tar med sitt eget utstyr inn i bedriften blir “Bring Your Own” mer og mer aktuelt og IT administratorer vil ha trygghet på at de kan supportere sine ansatte som følger denne trenden.

På Building Windows 8 bloggen har det nå kommet ut en post på hvordan man kan håndtere Windows RT (Windows On Arm, WOA) som er designet med tanke på “Consumerization of IT”. PCer med alle mulige formfaktorer bygget på x84/x64 arkitektur har allerede et fullt spekter av driftsverkøy tilgjengelig. Siden Windows RT maskiner bare supporterer 3-parts kode via Windows Store og Metro-baserte applikasjoner (WinRT Apps) satte Microsoft for seg å utvikle industri-ledende muligheter til å håndtere dette som supporterer BYO eller bedriftsinstallerte Windows RT maskiner.

Hva dette innebærer kan du lese på ved å følge denne linken: Building Windows 8

Comments (0)

Skip to main content