Introduksjon av Windows 8 Enterprise og forbedret Software Assurance for dagens moderne arbeidsliv.


I forrige innlegg skrev jeg om de forskjellige versjonene av Windows 8 som vil bli tilgjengelig for kunder når Windows 8 blir generelt tilgjengelig. I dag skal jeg skrive om hva Windows 8 Enterprise versjon vil tilby kunder når det blir tilgjengelig og hvordan Software Assurance (Vedlikeholdsavtale) fordelene endrer seg for å bedre møte kundenes behov.

Introduserer  Windows 8 Enterprise

Windows 8 Enterprise inkluderer alle funksjoner som kunder vil få med Windows 8 Pro (som beskrevet i forrige bloggpost), i tillegg til premium funksjoner designet for å levere dagens forretningsbehov for mobil produktivitet, sikkerhet, driftbarhet og virtualisering. Her er en oversikt over noen av nøkkelfunksjonene som vil vil være ekslusivt tilgjengelig for Windows 8 Enterprise kunder (dette er ikke en komplett liste over funksjoner) :

  • Windows To Go er en fullt ut driftbare forretningsbasert Windows 8 desktop på en USB stick man kan starte opp Windows 8 fra. Dette vil la IT avdelingen supportere “Bring Your Own Device” trenden og bedrifter kan gi sine innleide ansatte tilgang til sitt forretningsmiljø uten å kompromitere sikkerheten.
  • DirectAccess lar brukere sømløst aksessere ressurser på innsiden av bedriftens nettverk uten å måtte kjøre en separat VPN klient og hjelper IT administratorer med å holde mobile brukere oppdatert og i henhold til policy. DirectAccess er nå lettere og sette opp og kan implementeres med eksisterende IPv4 infrastruktur.
  • BranchCache lar brukernes PC-er cache/mellomlagre filer, websider og annet innhold fra sentrale servere slik at innhold ikke blir hentet ned over WAN-linken. Når dette er brukt sammen med Windows Server 2012 vil Windows 8 ta i bruk flere forbedringer til BranchCache for å strømlinjeforme utrullingsprosessen, optimalisere båndbredde over WAN-linken og sikre bedre sikkerhet og skalerbarhet.
  • AppLocker kan bistå med å løse problemer ved å begrense hvilke filer, programmer og apps som bruker eller gruppen har tillatelse til å kjøre.
  • VDI forbedringer: Forbedringer i Microsoft RemoteFX og Windows Server 2012 tilbyr brukerne en rik desktop opplevelse med muligheten til å spille med 3D grafikk, bruke USB enheter og bruke touchbaserte enheter på tvers av alle typer nettverk (LAN og WAN) for VDI scenarioer.
  • Ny Windows 8 App Utrulling: PC-er og Tablets som er medlem av et Active Directory Domene og kjører Windows 8 Enterprise vil automatisk være klargjort for “side-loading” av interne, Windows 8 Metro Apps. (Side-loading er å laste inn egne apps uten å gå via Store)

I tillegg til disse funksjonene vil kunder få forbedringer på selve fundamentet i Windows. Dette inkluderer ende-til-ende sikkherhet og bedre driftbarhet. Bedrifter vil også dra fordel av en fordypet, personifiserte opplevelsen som Windows 8 tilbyr samt en kompromissløs nettbrett-løsning. Dette betyr at bedriften ikke lenger må velge mellom funskjonabiliteten til en tablet og produktiviteten til en PC. Det finnes en oversikt over disse funksjonene i en pressemelding som kom ut siste måned.

 

Forbedring av Windows-fordelene med Software Assurance

Samtidig med at vi kommer med Windows 8 vil vi også forbedre våre Software Assurance (SA) fordeler for å møte behovene for dagens arbeidsliv. Vi ser alle selv hvordan teknololig har påvirket hvordan man jobber og hvordan ansatte har et stadig større behov for å være tilkoblet sine data, applikasjoner og andre personer fra hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet. Det vil være forbedringer på Windows Software Assurance som tilbyr bedriftskunder en bedre måte å tilby en fleksibel arbeidsmetode.

For å lese mer om dette gå til Windows for your business blog

Comments (0)

Skip to main content