PC-administrasjon og sikkerhet i skyen


Windows Intune er en sky-tjeneste som vil hjelpe deg å sentral administrere og sikre dine PC-er via et enkelt web-basert grensesnitt. Det spiller ingen rolle om dine IT administratorer eller brukere er på kontoret, hjemme eller ute på reise. Windows Intune gir deg det du trenger for å ha kontroll på dine klienter.

image

Hvorfor velge Windows Intune, Topp 5 grunner for IT-admins :

  • Windows intune er tilgjengelig via et abonnement som gir deg tilgang til et enkelt web-basert konsoll for administrasjon av dine klienter. Du får umiddelbart oversikt over dine PC-er og du kan se oppdateringer, antivirus-status (Forefront), varslinger, sikkerhetspolicies m.m
    Det du trenger er å registrere deg for Windows Intune tjenesten, Internett-tilgang og Windows Intune klienten installert på de PC-er du ønsker å administrere.
  • Med Windows Intune trenger du ingen lokal infrastruktur eller servere. Dette betyt at ikke trenger å tenke på å kjøpe servere, ha de riktigte server-lisensene, installere og konfigurere servere. Alt du trenger er en nettleser.
  • Windows Intune kommer med Endpoint Protection. Endpoint Protection vil øke sikkerheten på dine PC-er ved å gi sanntidsbeskyttelse mot potensielle trusler. Intune sikrer å holde antivirus/antispam oppdatert og automatisk kjøre skanning av PC-ene. For å gjøre dette enkelt inneholder Windows Intune en “Policy Template” med instillinger for Endpoint Protection slik at du kan lage en sentral policy og sende denne ut til dine PC-er. Dette kan sendes ut på tvers av mange PC-er uansett hvor disse er i verden i løpet av sekunder.
  • Utnytt fordelen av å ha oppgraderingsrett til Windows 7 Enterprise Edition med volum-lisensiering og software-vedlikehold. Dersom du fremdeles kjører en eldre versjon av Windows på dine maskiner så er dette en kostnads-effektiv og enkel måte å oppgradere til Windows 7.
  • Supporter dine brukere med Microsoft Easy Assist. Windows Intune kommer med programvare for fjernhjelp. Dette vil gjøre det mulig for deg å hjelpe dine brukere med sine PC problemer uavhengig av hvor du eller dine brukere er. Du trenger ikke bruke noe 3-parts produkter eller tenke på VPN forbindelse for å få til dette.

Du kan rulle ut Microsoft programvare, som f.eks Microsoft Office 2010, og mange 3-parts applikasjoner til PC-er helt uavhengig av hvor disse befinner seg via nettskyen.

image

Du kan starte antivirus-skanning på forespørsel, installere Windows Updates, påtvinge antivirus-definisjoner eller restart av PC-er.

Du får en katalog som inneholder oversikt over alle dine klienter samt hvilken maskinvare og programvare som befinner seg på disse.

Du kan lage rapporter for å få oversikt over status på oppdateringer, programvare, maskinvare, antivirus-status, og lisenser og deretter importere dette i Microsoft Excel for videre analyse.

Les og lær mer om Windows Intune:
http://www.microsoft.com/nb-no/windows/windowsintune/pc-management.aspx

Eksempelstudier på bruk av Windows Intune:
http://www.microsoft.com/nb-no/windows/windowsintune/case-studies.aspx

GRATIS 30-dagers prøveabonnement

http://www.microsoft.com/nb-no/windows/windowsintune/try-and-buy.aspx

Comments (0)

Skip to main content