Study and get certified on Windows Server 2012


Windows Server 2012 har varit ute ett par månader nu och det börjar bli dags för dig att se till att din kompetens hänger med! Det bästa sättet att lära sig är förstås att testa på egen hand och det gör du enklast genom att ladda ner Windows Server 2012 och installera på närmaste server eller virtualiseringsplattform.

Testa!

Du kan ladda ner och köra Windows Server helt kostnadsfritt i 180 dagar. Alternativet är förstås att spinna upp din server i Windows Azure, både enkelt snabbt och alldeles gratis att testa i 90 dagar!

Länkar:

Lär dig!

Hur du sedan ser till att lära dig allt om nyheterna i Windows Server 2012 är förstås upp till dig, vi rekommenderar som alltid våra utbildningspartners som har massor av spännande kurser på sina scheman. Om du vill lära dig på egen hand rekommenderar vi Microsoft Virtual Academy. Här kommer våra bästa tips just nu:

Certifiera dig

Nästa steg är förstås att certifiera dig!

Enkelt, eller hur?! Hör av dig om du letar efter hjälp med utbildning och certifiering!
Comments (1)

Skip to main content