Please tell us what you think about Microsoft!


För oss är dina erfarenheter och åsikter mycket värdefulla och ger oss möjlighet att förbättra oss inom de områden som just du tycker är viktiga. Vi på Microsoft genomför därför undersökningen ”Global Relationship Study” varje år som en del i vårt arbete att ytterligare förbättra relationerna med våra kunder och partner.

Vilka som får vara med i den här undersökningen styrs inte av oss utan det är slumpen som avgör. Om du blir en av de utvalda håller jag tummarna för att det jag och mina kollegor gjort på sistone gör att du är lite nöjdare idag än vad du var igår.

Om du blir en av de utvalda kommer du mellan den 24 september och den 19 oktober att få ett mail från Microsoft där du bjuds in att delta i undersökningen. Mailet kommer från adressen: feedback@e-mail.microsoft.com. Om du har ett spamfilter vänligen justera mailinställningarna till att tillåta email från domänen @e-mail.microsoft.com.

I somras bloggade jag lite om resultat från förra undersökningen och vi hoppas förstås att ni nu tycker ännu bättre om oss än senast. Det vi kunde se förra gången var att ni var nöjda med våra produkter, nöjda med vad våra produkter hjälpte er med i vardagen och ni som nyttjade våra molntjänster (främst Office 365) visade sig faktiskt vara några av våra mest nöjda kunder och partners. Efter den undersökningen har vi hunnit lansera Windows Server 2012 och jag är därför ganska säker på att den som jobbar som IT-tekniker även i den nya undersökningen kommer att anse att våra produkter är både innovativa och högkvalitativa.

Det enda som egentligen ställde till det för er var det här med våra licenser. Jag tror att du som IT-tekniker kommer att älska sättet vi licensierar både Windows Server och System Center på. Om du missat vår Windows Server 2012-licensiering så kolla in mitt blogginlägg om det här.

Förutom enklare licenser och nya fantastisk produkter hoppas jag att det vi gör i form av nyhetsbrev, Facebook-grupper, events och online-föreläsningar (IT Camps och Windows Server-torsdagar) också gör att det är lättare och roligare än någonsin att jobba som IT-tekniker med Microsofts produkter. 

Tack på förhand för ditt eventuella deltagande! Dina åsikter är värdefulla och vi lovar att resultatet av denna undersökning kommer ligga till grund för våra insatser till att möta dina behov ännu bättre.

Comments (0)

Skip to main content