MEET@TechDays


Som IT Pro Evangelist på Microsoft är det helt omöjligt för mig att kunna allt om allt, därför är jag mer än glad över att det finns något som heter MEET.

MEET står för Microsoft Extended Expert Team och är ett nätverk bestående av ett 30-tal individer som alla är experter på ett eller flera områden inom allt ifrån systemutveckling till säkerhet, virtualisering, System Center och mycket mer.

Jag har här försökt sammanställa en lista över de flesta MEET:ares bloggar och deras fokusområden:

Flera av personerna ovan och flera av alla de andra som är med i MEET kommer ni att träffa på TechDays, både som talare och som expertminglare, om du har frågor om våra produkter finns det förmodligen inga som kan svara på dina frågor bättre än våra MEET-medlemmar.

Om du inte bokat TechDays-biljetten än så finns det fortfarande ett antal biljetter kvar. Boka din TechDays-biljett här så ses vi förhoppningsvis i Örebro! 

Comments (0)

Skip to main content