Microsoft Virtual Academy on paras tietolähde kasvattaa IT-osaamistasiMVA on paras tietolähde kasvattaa IT-osaamistasi

Microsoft Virtual Academy on uusi tietotekniikan koulutussivusto. Satoja kursseja ja e-kirjoja uusimmista teknologioista. Löydä koulutusta ja tukikanavat ongelmanratkaisuun. Yli 2 miljoonaa käyttäjää. Opiskele maksutta silloin kuin sinulle sopii. http://www.microsoftvirtualacademy.com

 

Verkostoitumisen perusteet - Networking Fundamentals

Tässä MVA kurssissa opit nykyaikaisen verkon suunnittelun ja toiminnallisuuden perusteet sekä valmistaudut kokeeseen 98-366: Networking Fundamentals -  osana MTA sertifikaattia. Tässä kurssissa opit suunnittelemaan toimivan ja turvallisen verkon. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/networking-fundamentals

Tietoturvallisuuden perusteet - Security Fundamentals

Tämän Microsoft Technology Associate (MTA) harjoittelukurssin avulla voit valmistautua MTA kokeeseen 98-367. Hanki ymmärrys tietoturvakerroksista, käyttöjärjestelmän ja verkon tietoturvasta, sekä tietoturvaohjelmistoista. Tämä kurssi hyödyntää Microsoft Official Academic Course (MOAC) -materiaalia kurssin kokeessa. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/security-fundamentals

Tietokanta perusteet - Database Fundamentals

Tämä kurssi perehdyttää ja määrittää terminologian, konseptitja taidot joita tarvitset ymmärtääksesi tietokannan objektit, tietoturvavaatimukset, graafiset työkalut, T-SQL skriptit, kyselyt, sekä tallennettujen proseduurien ajamisen. Kurssi auttaa sinua valmistautumaan Kokeeseen 98-364 osana MTA sertifikaattia. Kurssi on suunniteltu yksilöille, jotka haluavat oppia perusteet relaatiotietokannoista, tietokantojen hallintajärjestelmistä sekä tietokannan komponenteista. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/database-fundamentals

Windows 8.1:n käyttöön valmistautuminen - Windows 8.1 User Readiness Toolkit

Tämä kurssi on suunniteltu IT ammattilaisille, jotka haluavat opettaa käyttäjille Windows 8.1:n ominaisuudet ja toiminnallisuudet. Kurssin sisältö voi auttaa sinua luomaan tietämystä ja innostusta käyttäjille, helpottaa siirtymistä, vähentää tukipuheluiden määrää ja helpottaa Windows 8.1:n käyttöönottoa. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/windows-8-1-user-readiness-toolkit

Windows Server MSCA sertifikaatin vaatimusten yleiskatsaus

Jos olet itseohjautuva oppija, joka tavoittelee Windows Server MSCA sertifikaattia, tämä kurssi antaa sinulle yhteenvedon tarvitusta tietotasosta ja -taidosta, jota tarvitset suorittaaksesi Kokeet 70-410, 70-411 ja 70-412. IT-ammattilaiset voivat testata tietotaitonsa ja valmistautua Windows Server MCSA sertifikaatin suorittamiseen. Nämä Windows Serverin asentamiseen, konfigurointiin ja  hallinnoimiseen liittyvät moduulit eivät ole tarkoitettu yksinään sertifikaattiin valmistautumiseen, vaan päästävät sinut nopeasti alkuun. Kurssilla on tarjottuna myös ylimääräistä harjoittelumateriaalia. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/windows-server-mcsa-certification-objective-domain-review

3D-tulostuksen välttämättömyydet - 3D Printing Essentials

Oletko kiinnostunut 3D-tulostamisesta? Emmet Lalish ja Kris Iverson 3D-Tulostustiimistä (osa käyttöjärjestelmien ryhmää Microsoftilla) käy läpi 3D-tulostamisen olennaisimmat piirteet. Kursilla tutustutaan 3D-tulostimien laitteistoon ja tulostusprosessiin sekä tarkastellaan ohjelmistoja, jotka mahdollistavat 3D-mallien luomisen, muokkaamisen sekä tulostamisen. Kurssilla saat myös tietoa 3D-skannaus teknologioista sekä mitä uutta on tulossa 3D-tulostamiseen liittyen. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/3d-printing-essentials

Windows Server 2012: Tekninen yleiskatsaus -  Technical Overview

Tämä Windows Server 2012 koulutus on suunniteltu tarjoamaan sinulle pääkohdat Windows Server 2012 -ohjelmaan. Kurssin seitsemässä moduulissa käydään lävitse tuotteen uudet valmiudet, ominaisuudet ja ratkaisut sekä videolla että teknisenä raporttina. Tuotteella ollessa niin paljon uusia ominaisuuksia, tämä kurssi on tarkoitettu perehdytyksenä Windows Server 2012 -ohjelmaan. Kurssin suorittamisen jälkeen olet valmis siirtymään kurssilla käsiteltyjen aihealueiden lisäkursseihin Microsoft Virtual Academyssä. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/windows-server-2012-technical-overview

Tietokantojen hallintataitojen päivittäminen SQL Server 2014 -ohjelmaa varten

Hallitsetko online-tapahtumien käsittelyn työkuormia? Haluatko oppia SQL Server 2014 -ohjelman uusista ja uudistetuista ominaisuuksista, jotka helpottavat mm. online-tapahtumien käsittelyä? Tällä kurssilla opit SQL Serverin ja Microsoftin data-alustan parannuksista ja uusista ominaisuuksista SQL Server 2008 julkaisusta eteenpäin. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/updating-your-database-management-skills-to-sql-server-2014

Ison tietoanalyysin toteutus - Implementing Big Data Analysis

Teetkö töitä suurilla datamassoilla? Tuntuuko että tätä tulisi järkeistää yrityksessäsi? Tällä kurssilla käydään läpi kuinka käyttää Windows Azure HDInsightiä isojen datamassojen prosessointiin ja analysointiin sekä raportointiin mm. SQL Server 2014:n ja Officen avulla. http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/implementing-big-data-analysis

MVA banner 1.png

Comments (3)
 1. Mereta says:

  Listasin teille Suomalaisten suosituimmat MVA kurssit. Näitä on eniten käyty läpi MVA sivuilla.

  Azure for IT Pros Jump Start
  Windows 8.1 User Readiness Toolkit
  Networking Fundamentals
  Windows 8.1 Update for Enterprise Jump Start
  Microsoft Desktop Virtualization
  Defense in Depth: Windows 8.1 Security
  Windows Server 2012 R2 Essentials
  Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center
  DevOps: An IT Pro Guide
  What’s New in Windows 8.1 Update
  What’s New in Windows Server 2012 R2 Jump Start
  Windows Azure Pack: Infrastructure as a Service Jump Start
  Preparing for the Windows 8.1 MCSA
  Windows 8.1 User Readiness Toolkit
  Networking Fundamentals
  Defense in Depth: Windows 8.1 Security
  Windows Server 2012 R2 Essentials
  Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center
  DevOps: An IT Pro Guide
  What’s New in Windows 8.1 Update
  What’s New in Windows Server 2012 R2 Jump Start
  What’s New in Windows 8.1 Update
  App performance monitoring with System Center 2012 R2
  VMware to Hyper-V Migration
  Enterprise Mobility Immersion
  Transform The Datacenter Immersion
  Virtualizing Your Datacenter with Hyper-V and System
  Mission Critical Performance with SQL 2014 Jumpstart
  Getting started with MS Big Data
  SQL Server 2014 essentials for Oracle DBA’s / Updating your Database Management Skills to SQL
  Applicable SQL Server 2014 fundamentals / BI
  System Center 2012 R2 käyttöönotto
  SQL server yrityksille
  Windows Phone 8.1 Enterprise Mobility Management
  Windows Intune for IT Professionals Jump Start
  Windows Performance Jump Start
  Windows 8.1 Deployment Jump Start
  Defense in Depth: Windows 8.1 Security

 2. kimmo says:

  Onko mitään suomen kielisenä?

 3. Mereta says:

  Valitettavasti kaikki toistaiseksi muilla kielillä.

Comments are closed.

Skip to main content