IT-ammattilaisten Microsoft Virtual Academy kesäkisa on kerännyt kivasti innokkaita faneja


IT-ammattilaisten kesäkampanjan ideana on tutustuttaa sinut Virtual Academy kursseihin.

Palkitsemme joka viikko yhden onnellisen Tallinkin Business luokan lippupaketilla.

 

❶ Liity uuteen Microsoft IT Professional Facebookiin.
❷ Rekisteröidy ja suorita yksi vapaamuotoinen tehtävä Microsoft Virtual Academy sivuilla. Tarjolla paljon maksuttomia kursseja uusimmista teknologioista. Ohjeet miten kirjautua sisään ja kerätä pisteitä.

♥ Vinkkinä: Oma suosikkini on Suomen TechDays tapahtumissa puhunut Jeff Woolsey. Hän vetää tunnin Q&A esityksen Hyper-V:stä. Katso läpi, kelaa videota tarvittaessa jos tuntuu siltä. Tarkista että kurssista tulee 100% täyteen videon jälkeen. Suora linkki videoon http://www.microsoftvirtualacademy.com/training-courses/mva-live-qa-microsoft-virtualization

Kuittaa tykkäämällä IT Pro Facebook sivuille Tallinkin lippujen postaukseen kun MVA tehtävä suoritettu, niin olet mukana viikkoarvonnassa. Lippuja joka viikko 2 hlö VIP paketteina, arvo noin 200€. Voita päiväristeily Tallinnaan, jossa ilmaiset juomat ja syömiset laivalla Business luokassa. Eikö ole mahtavaa!

Lue lisää täältä >>

 

 


Comments (1)

Skip to main content