Symantec Technology Day 29.4.2014 RUN BUSINESS RUN – Tapahtuipa mitä hyvänsä liiketoimintasi jatkuu


Symantec Technology Day on vuosittain järjestettävä vahvasti teknologiaan keskittyvä maksuton tapahtuma IT-alan ammattilaisille.

Päivämme jakautuu kahteen osa-alueeseen: Information Management ja Information Security. 

Information Management luennoilla käsittelemme liiketoiminnan ja tiedon käytettävyyttä sekä varmistus- ja palautusjärjestelmiä. Kerromme myös miten suojaamme sovelluksia siten, että virhetilanteissa nopea palautus on mahdollista. Käsittelemme myös erilaisia korkean käytettävyyden ratkaisuja sekä miten hyödynnämme pilviratkaisuja toiminnan jatkumisen turvaamiseksi kustannustehokkaasti.

Information Security luennoilla käsittelemme tiedon luotettavuutta sekä liiketoimintasi turvaamista tietoturvan osalta. Symantec ratkaisuilla turvaat liiketoimintasi päätelaitteesta konesaliin ja pilviympäristöjä unohtamatta – huolehdimme kokonaisuuden osalta, että tietosi on turvassa ja muuttumatonta. Tuotteidemme avulla ratkaiset liiketoimintaalueesi vaatimukset helposti, on niiden lyhenteenä sitten SOX, PCI-DSS, ISO 27000 tai HIPAA.

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää asiakaskokemuksista, tapaamaan kumppaneitamme sekä mentalisti Pete Poskiparta!

 

Tutustu agendaan ja rekisteröidy mukaan!Comments (1)

Skip to main content