Kevään merkittävin IT-ammattilaisten ja kehittäjien tapahtuma 19-21.3


Kevään merkittävin Microsoft –osaajien tapahtuma kehittäjille ja  IT-asiantuntijoille 19-21.3.2014

Kolmen päivän kokonaisuus, josta voit valita tarpeidesi mukaan 1-3 päivän kokonaisuuden. Nyt tarjolla usein pyydetyt ja nyt tarjolle saadut intensiiviworkshopit, joiden avulla päivität tietosi ja taitosi ajan tasalle päivässä.

19.3.2014

IT-asiantuntijoiden ja –päättäjien  intensiiviworkshoppäivä

BI-Workshop – Power-BI, SQL Server 2014, kuinka mittarit ja tehokas BI käyttöön
Heidi Enho MCT, Leena Kanerva, Vesa Tikkanen Data Platform Certified Master

[Uutta] Opi Hybridipilven ydinasia päivässä, kuinka pilvi ja konesali yhteen
Janne Pohjala MVP, Jani Ruohonen

System Center Configuration Manager 2012 R2, opi R2:n uudet asiat päivässä
Panu Saukko, MVP

 

20.3.2014

NamesDay IT-asiantuntijoiden seminaaripäivä auditoriossa

09:00-16:00 IT-asiantuntijoiden seminaari NamesDays

Kehittäjien intensiiviworkshop-päivä

Kehittäjän työkalut kuntoon – työkalut pilviyhteensopiviksi, VS Online, hallinta ja valvonta, käännös asennus testaus. Käytännön kokemuksia. [Vuorovaikutteinen]
Jouni Heikniemi ja Lauri Kotilainen

[Ensimmäisenä Suomessa] Esineiden Internet tulee – kuka koodaa siitä itselleen tilin? Jani kertoo mikä on IoT eli Internet of Things. Pidämme ensi kertaa maassamme koulutuksen miten .NET:ilä voi kehittää netduino –kortilla sulautettuja sovelluksia, taidoilla jotka jo tunnet. Osallistujilla on mahdollisuus tilata omaksi Netduino –kortti ja käyttää sitä harjoitusten tekemiseen (50 €)
Jani Järvinen, MVP

[Uutta] SQL Server 2014 Deep-Dive. Kuinka koodaan sovellukseni käyttämään SQL Server 2014:in muistinvaraista tietokantaa ja kuinka hyödynnän muita sen nopeuttavia ratkaisuja. Siirrä tällä osaamisellasi hitaat tietokannat historiaan.
Vesa Tikkanen, Data Platform Certified Master  

 

21.3.2014

Azure DevDays kehittäjien seminaaripäivä auditoriossa

09-16 kehittäjien seminaari Azure DevDays

Teknisten päättäjien ja liiketoimintajohdon intensiiviworkshop-päivä

Tekniset päättäjät, CIO, strategiajohtajat, liiketoimintapäättäjät. Tule ja tuo mukana organisaatiosi nykytilanne. Workshopissa käydään läpi Office 365, Windows Azure ja erilaiset hybridiarkkitehtuurit ja niiden tehokas käyttöönotto ja hyödyntäminen. Päivän aikana käydään läpi kokonaisarkkitehtuuri, hyödyt, riskit ja haitat sekä lisenssi- ja kustannusmallit. Workshopiin osallistuja pystyy päivän jälkeen hahmottamaan selkeästi oman organisaationsa tarpeet ja mahdollisuudet Microsoftin pilvipalveluissa. Kuule myyntilauseiden sijaan miten asiat ovat ja mitä 60 yritystä ajattelee näistä kysymyksistä ja valinnoista.
Jussi Roine, Certified Master Office 365, Sharepoint
Leena Kanerva

 

Intensiiviworkshopit 625 € päivä. Hinta sisältää materiaalit, tarjoilut ja pysäköinnin (150 paikkaa). Netduino –kortti 50€  Internet  of Things –kurssille tilausmahdollisuus. IT-asiantuntijoiden seminaaripäivä 99€ sisältää seminaarin tarjoilut ja pysäköinnin. DevDays päivä on maksuton, siihen voi hankkia pysäköinnin erikseen. Pysäköintilipun tilanneet saavat numerokoodin, jolla voit ajaa suoraan Keilaranta 1:n lämpimään pysäköintihalliin. Bussilla oven eteen 16 minuuttia Kampista, katso oma reittisi tästä. Lähimmät hotellit Radisson Blu Espoo (Otaniemi) kävelyetäisyydellä ja Hanasaari, hinnat alkaen 90-120 euroa yö.   

Katso seminaariohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä

Tapahtuma järjestetään Keilaranta 1:n uusissa tiloissa. 200 paikkaa kehittäjille ja 200 IT-asiantuntijoille. 140 Intensiiviworkshop –paikkaa.

Tule autolla tai julkisilla. Opi uutta ja tapaa kollegoitasi. Paikkoja rajatusti. Varmista paikkasi  kevään Microsoft –osaajien tapahtumassa.

Lataa etukäteen maksutta uusimmat kokeiluversiot Microsoft Cloud -pilvituotteista

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content