Tietovarastoinnin paradigmamuutos – TechNet TV 13.11. klo 9 – SQL Server Parallel Datawarehouse


Tietovarastointi kohtaa aivan uusia haasteita tietomäärien ja -tyyppien kasvaessa ja monimuotoistuessa. Lisäksi kasvavat vaateet lähes reaaliaikaiseen raportointiin lisääntyvät ja ne koskevat myös organisaation ulkopuolisen tiedon liittämistä raportointiin. SQL Server 2012 Parallel Datawarehouse yhdessä käytettävän laitteiston kanssa optimoituna tarjoaa suorituskykyä tietojen latauksiin ja kyselyihin skaalautuen tarvittaessa hyvinkin suuriin tietomääriin. Lisäksi siinä käytettävät teknologiat mahdollistavat mm. Hadoop klusterissa olevan datan liittämisen raportointiin.

Liity siis keskiviikkona TechNet TV -lähetykseemme ja kuule lisää muuttuvasta tietovarastoinnista ja Data Appliance -ratkaisuista tehostamassa ja nopeuttamassa tietovarastohankkeita. Liittymisohjeet ja tallenne laitetaan myöhemmin katsottavaksi TechNetTV sivustolle: http://www.microsoft.com/finland/technet/technettv/


Comments (1)

  1. Mereta says:

    Osallistu lähetyksen aikana yllätyskisaan jättämällä yhteystietosi tänne http://www.micosoft.fi/latauskampanja

Skip to main content