12.9 Messukeskus – tapahtuma kohta täynnä. Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, System Center 2012 R2, Se Parempi Pilvi


12.9 Messukeskuksen tapahtumamme vapaiden paikkojen määrä on pudonnut kaksinumeroiseksi, olemme menossa täyteen.

Esillä tilaisuudessa ensi kerran Suomessa Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2, Windows 8.1, SQL Server 2014, Microsoft Cloud OS. Julkistamme Namesin ja Se Parempi Pilvi-ratkaisun. Vielä ehdit mukaan.

Puhujina kauden suurimmassa tapahtumassa yleisön palautteissa kärkeen arvioimat suomalaiset MVP:t kuten MVP:t Sami Laiho, Panu Saukko, Jyrki Kivimäki, Petri Paavola, Jani Nevalainen, Kalle Saunamäki sekä muut suomalaiset kärkipuhujat.

Julkaisemme tapahtumassa Se Parempi Pilvi(r) -ratkaisun, kerromme SharePoint 2013:n uuden ohjelmointimallin ja paljon muuta.

Liiketoiminta- ja teknologiapäättäjille tarjoamme kuuden tunnin osaseminaarin, jossa käsitelemme tämän hetken kuumimpia keskustelunaiheita, kysytyimpiä kannanottoja, strategisia suuntia ja teknisiä roadmappeja. Liiketoiminta- ja teknologiastrategiaa täydennämme kunkin aihepiirin nimekkäimmillä osaajilla ja  MVP:eillä, jotka kertovat kantansa teknologioista ja kehityssuunnista ja joilta voitte kysyä ratkaisujen syvimmälle tasolle asti ulottuvia kysymyksiä. Osaseminaarin pääpuhujina Leena Kanerva ja Janne Pohjala. 

Tapahtumassa 24 tuntia luentoja teknologian osaajille ja päättäjille. Liittymällä mukaan kuulet päivässä kesän Microsoft tapahtumien uutuudet ja julkistukset sekä päivität tietosi ajan tasalle uusista versioista ja alan kehityssuunnista.

Avaa ohjelma luentoineen klikkaamalla kuvaa tai tästä linkistä

Varaa paikkasi ennen kuin loppuvat, ilmoittaudu syksyn ykköstapahtumaan tästä.

---

[View:http://blogs.technet.com/cfs-file.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-00-50-42/3201.NamesDay_5F00_agenda_5F00_syyskuu_5F00_2013.pdf:550:0]

NamesDay_agenda_syyskuu_2013.pdf


Comments (0)

Skip to main content