Windows 8.1 ensi kerran esillä Suomessa


Esillä ensi kerran Suomessa Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, SQL Server 2014, teknologia-strategiat ja suunnat päättäjille. Uusin Sharepoint, puhelin ja paljon muuta.
24 tuntia luentoja joista saat valita vapaasti mille osallistut.

Syksyn 2013 ja kesän 2014 välillä suurin IT-asiantuntijoiden ja teknisten päättäjien tilaisuus pidetään 12.9.2013 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtuma kokoaa kesän kansainvälisten tapahtumien kuten Microsoft Buildin ja TechEd:in uusimmat tiedot. Puhujina Suomalaiset huippuosaajat ja MVP:t ja Microsoftin tekniset gurut. Täällä saat tietoja, joita et muualta saa. Kuule kysy ja keskustele asiantuntijoiden ja kollegoidesi kanssa.

Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 ja uusin Intune versio tulevat julkisesti saataville samaan aikaan kuin Windows 8.1 eli 18.10.2013.

Windows 8.1 Enterprisen käyttöliittymä selkeyttää käyttöä ja hallintaa sekä tuo uusia yritysominaisuuksia kuten Workplace Join, Work Folders, 8.1 hallinta mobiililaitteena, Web Application Proxy – selaimella sisäverkkoon, RDS/VDI –parannukset (deduplikointi, VDI ilman SAN:ia, ”helpdesk”-etäapu, parempi käyttökokemus hitailla verkkoyhteyksillä), NFC ja WiFi printing, 8.1 WLAN-tukiasemana, Auto-VPN, Datan pyyhintä laitteesta, lukituskäytännöt, salaus, hallinta, IE11. Ja paljon muuta.

Tilaisuuden omakustannushinta 169 € / osallistuja sisältää alvin, seminaarit, ruokailut ja tarjoilut. Saat kesän tapahtumien tuhansien eurojen arvoisen tietosisällön täältä edullisemmin kuin koskaan. Tiedät Windows Server 2012 R2:sta, Windows 8.1:stä, SQL Server 2014, System Center 2012:sta, Sharepoint 2013:sta ja Windows Phone 8:ista enemmän kuin muut.

Tervetuloa mukaan!

Katso tapahtuman ohjelma tästä

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä >>>>  

Comments (0)

Skip to main content