Nyt huolestuttaa XP:n tilanne


Nyt huolestuttaa

Vastaan on tullut parin päivän aikana jo useampikin ympäristö missä on vielä paljon Windows XP:tä käytössä ja sen tuki ja tietoturvapäivitykset päättyvät 8.4.2014. Itsekin CIO:na olleena tiedän ettei ole mukava tilanne huomata liian myöhään siihen että päätyisi siihen että iso osa koneita mitä pitäisi käyttää joudutaan rajaamaan eri määrin pois verkosta.

Mikäli sinulla on ympäristössäsi edelleen iso määrä XP:tä eikä vielä suunnitelmaa, miten asia hoidetaan 8.4.2014 mennessä tietoturvalliseen tilaan, niin nyt pitää toimia. Kannamme kortemme kekoon tarjoamalla sinulle ilmaisen erikoislääkärivastaanoton MVP -tason gurujemme kanssa siitä mitä kannattaisi nyt tehdä. Soita Markukselle (+358407165669) ja varaa aika, niin mietimme kanssasi mitkä ratkaisut ovat vielä mahdollisia ja järkeviä.

t. Janne@names.fi | www.names.fi

PanuSaukko  

Panu Saukko, MVP Enterprise Client ManagementPanu Saukko on tunnetuimpia Microsoft System Center osaajia Suomessa ja pitkäaikaisin MVP maassamme. Panulla on laaja kokemus useista eri hallintaan ja palveluihin liittyvästä teknologiasta. Hän on toiminut vuodesta 1995 sertifioituna kouluttajana (Microsoft Certified Trainer) omassa yrityksessään, sekä konsultoinut sekä pieniä että maamme suuryrityksiä. Toiminut aktiivisesti Microsoftin tuotekehityksen kanssa ja on eräs aihepiirin kärkiluennoitsijoista ja kokenut esiintyjä maamme suurimmista IT-alan tapahtumista. Panun laaja kokemus käytännön työstä ja syvällinen osaaminen teknologioista saavat hankkeesi onnistumaan.

Lue lisää Panusta

 PetriPaavola  

Petri Paavola, MVP Windows Expert-IT ProPetrillä on 15 vuoden kokemuksella vankka osaaminen erityisesti työasema- ja toimialueympäristöjen hallinnassa pienimmistä teknisistä yksityiskohdista suuriin palvelukohtaisiin linjauksiin. Petrin vastuulla on ollut ympäristöjä 50 työasemasta aina 6000 työaseman suuriin järjestelmiin sisältäen Windowsin lisäksi myös Linux- ja Mac OS X-työasemia.Puhujana Petri on nähty useissa tilaisuuksissa vuosien varrella. Hyvällä asiapainotteisella ja viihdyttävällä otteella arvosanat kärkijoukossa ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Vankan teknisen osaamisen lisäksi Petrillä on pitkän kokemuksen kautta kyky yhdistää tekniikka palveluun, palveluiden tuottamiseen sekä tuotteistamiseen.Namesin kautta Petrin osaamista on käytettävissä niin teknisissä asioissa, kuin myös linjausasioissa esim. työasemapalvelun tulevaisuuden suuntaukset, vakiointi, BYOD, virtualisointi, muuttuvat päätelaitteet tulevaisuudessa ja tietoturva.

Lue lisää Petristä

 JyrkiKivimaki  

Jyrki Kivimäki, MVP Active DirectoryJyrki Kivimäki on maamme tunnetuimpia pitkän linjan IT-osaajia. 30 vuoden kokemuksella. Hän on toiminut useissa erittäin mittavissa hankkeissa ja yrityksissä konsultoiden ja toteuttaen ICT strategioita, ITC-infran kehityshankkeita, käyttöönottohankkeita ja muutosprojekteja. Hän on kirjoittanut yli 70 tietokirjaa tietotekniikasta. Jyrki on myös tunnettu luennoitsija. Hän on pitänyt yli 600 luentoa yli 15 000 kuulijalle. Eräs Jyrkin syvällisen osaamisen alueista on Active Directory, josta hän on kirjoittanut kirjan ja on saavuttanut Active Directory MVP -arvonimen.

Lue lisää Jyrkistä

 SamiLaiho  

Sami Laiho, MVP Windows Expert-IT ProSami Laiho on raketoinut tunnettuuteen ja MVP –arvonimeen raudanlujalla osaamisellaan Windows –käyttöjärjestelmistä ja niihin liittyvistä teknologioista. Hän on ollut tunnettu huippuosaaja Microsoftin kansainvälisin huippuosaajien verkostosta ja saavuttanut luennoitsijanakin maailmanlaajuisestikin korkeimpia arvosanoja kansainvälisissä ja kotimaisissa tapahtumissa. Samin vahva osaaminen näkyy hänen konsultoidessaan kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita Windows –ympäristöistä. Kun tarvitset Windows –ympäristöjen kärkiosaajaa, tässä sinulle sellainen.

Lue lisää Samista

 nameskuva_kalle  

Kalle Saunamäki, MVP App-V TBA, MVP Application developmentWindows sovellukset ja niiden virtualisointi Microsoft -maailmassa ovat kaksi vahvaa kulmakiveä Kallen osaamisportfoliossa. Kalle on toiminut niin konsulttina, kouluttajana kuin omien kaupallisten oheissovellusten kehittäjänä, joilla on laaja kansainvälinen asiakaskunta pienistä paikallisista yritys- ja julkishallinnon toimijoista globaaleihin organisaatioihin asti. Sovellusvirtualisointiin Kalle tutustui 10 vuotta sitten ensimmäisten joukossa. Syväosaaminen Microsoft App-V -teknologiaan kasvoi lyhyessä ajassa niin suureksi, että Kalle on myös kirjoittanut Microsoftille teknistä dokumentaatiota ja oli yksi neljästä ensimmäisestä App-V MVP kompetenssin saavuttaneesta vuonna 2008. Kun tarvitset osaajaa joka selvittää mitä ympäristössäsi on ja suunnittelee miten sovellukset toimitetaan koneisiin on Kalle oikea henkilö tehtävään.

Lue lisää Kallesta

Comments (0)

Skip to main content