Premium Preview -esiversio Windows Azure SQL tietokantapalvelusta tutustuttavaksi


Aiemmin heinäkuussa Worldwide Partner Conferencessä Houstonissa Texasissa ilmoitettiin Premium -tietokantatoiminnallisuuksista pilvipalveluna. Nyt tämä Premium Preview -esiversio on SQL pilvipalveluasiakkaille saatavissa, joten kannattaa tutustua sen piirteisiin ja ilmoittaa halukkuutensa koekäyttöön. Lisätietoja löydät tästä linkistä.

 

Premium -esiversion ilmoitetaan tarjoavan tehokasta ja ennakoitavaa suorituskykyä pilvipohjaisille sovelluksille ennalta varattavan ja replikoitavan kapasiteetin pohjalta. Erityisesti tästä voivat hyötä sovellukset, joille on ominaista:

  • Kuormitushuiput - esim. tietokantaoperaatiot kuormittavat useita ytimiä (core) samanaikaisesti tiettyinä hetkinä
  • Useat yhtäaikaiset palvelupyynnöt - tietokantaan kohdistuu lukuisia yhtäaikaisia palvelupyyntöjä (concurrent requests) ylittäen aiemmin ilmoitetun 180 rajan
  • Ennakoitava vasteaika - esim. kriittiset sovellukset saattavat vaatia vasteajan olevan 20 millisekuntia 99 %:ssa tapauksista

Ohjeita sovellusten suunnittelun tueksi löydät tästä linkistä.

Premium Preview -esiversion ollessa kyseessä pääsee vain rajoitetusti mukaan. Mikäli hyödynnät jo Windows Azure -palveluita, voit esittää mielenkiintosi tästä linkistä kohdasta Premium for SQL Database

Comments (0)

Skip to main content