Suuri kesäkisa – joko sinä olet voittanut superlahjakortin? Arvontoja joka viikko!


Osallistu kesäkisaan napsuttelemalla Virtual Academy -kursseja.

Kirjaudu sisään, luo tilisi ja kerää pisteitä. Palkinnoiksi arvotaan Superlahjakortteja joka viikko!

Valitse kiinnostavia kursseja, joita on tarjolla satoja. Suosituimmat ovat:

Windows Server 2012 -kesäkoulu: Eri teknologioiden haasteellisuus asettaa kovat vaatimukset Windows-infran ylläpitäjille. Palveluiden käyttöönotto, hallinta ja hyödyntäminen vaativat kovaa teknistä osaamista. Ovatko hallussasi Windows Server 2012 -version myötä uudistuneet teknologiat, palvelut sekä integraatiot pilvipalveluihin ja System Center -perheeseen?Lataa uusi Windows Server 2012 -kokeiluversio ja valitse sopivin Windows Server -kurssi.

System Center 2012 -kesäkoulu:  Opi kuinka suunnitellaan, asennetaan, konfiguroidaan ja hallitaan yksityinen pilvi-infrasturuktuuri (private cloud) sekä sen eri komponentit käyttäen apuna Microsoft System Center 2012 -ohjelmistoa. Testaa Private Cloud ja ota hyötyä pilvestä. Valitse Private Cloud & SystemCenter -kurssit.

Ansaitse Superlahjakortti: Anna rekisteröityessäsi MVA -sivustolle lupa yhteystietoihisi, niin palkintosi löytää perille. Arvomme joka viikko kaikkien Virtual Academy -kurssien suorittaneiden kesken 30 kpl Superlahjakortteja a´40€. Lahjakorttit toimitetaan sähköpostikoodeina. Kisa on voimassa 10.6-16.8.2013.

 

Comments (0)

Skip to main content