TechDays 2013 lipunmyynti on alkanut!


TechDays 2013 lipunmyynti on alkanut!

TechDays 2013 järjestetään 5.-6.3.2013 Finlandia-talolla. Tapahtuma on Suomen suurin IT-ammattilaisten ja kehittäjien tekninen seminaari. Mukana on runsaasti demoja, syväteknisiä luentoja, maailmanluokan puhujia sekä osaavimmat kumppanimme. Tulethan sinäkin mukaan. Lippuja on rajoitettu määrä 1700 kpl. 

It-ammattilaisille on luvassa mm seuraavaa: Windows Server 2012 konesali ilman rajoja, Windows 8 tekniset ominaisuudet, Uusi Office ja uuden sukupolven tuottavuusratkaisut, Yhdistetty viestintä -the next generation of communications, Tiedonhallinnan kokonaisratkaisut - SQL Server 2012 sekä yleisön toiveena parhaita käytäntöjä - Microsoft Services esittää. Yhteensä 50 tuntia syväteknisiä seminaareja joista voit vapaasti valita. 

Kehittäjille Techdays 2013 tarjoaa täyden kattauksen Windows 8 -sovelluskehitystä, Windows Phone 8 -sovelluskehitystä, Windows Azure pilvipalveluja sekä sovellusalustan ja modernit kehitysvälineet. 

Avauspuheenvuoron pitäjiä on useita. Esimmäisen esittelemme IT-ammattilasten puhujan Jeff Woolseyn. 

 "Mr Hyper-V" Jeff Woolsey hosts customers from across the world for Executive Briefings on Private Cloud,
and is an authority on ways customers can benefit from virtualization, management, and cloud computing across public, private, and hybrid environments.  Don't miss this unique opportunity to hear on Virtualization and Private Cloud.

Techdays ohjelma on julkistettu päätasolla Tiketin sivuilla. Ohjelma tarkentuu puhujien toimesta ja opas aukeaa joulukuun alussa. Video Techdays 2012 tunnelmista täällä.

Hanki lippusi Tiketin kautta 379€ + alv


Comments (0)

Skip to main content