Windows Server 2012 tuo palan pilveä kaiken kokoisten organisaatioiden ulottuville


Syyskuun 4. oli merkittävä päivä Microsoftin palvelinliiketoiminnalle. Yli neljän vuoden kehitystyön tuloksena valmistunut Windows Server 2012 mullistaa tavan hallita, tehostaa ja optimoida nykyisiä ja tulevia it -palveluita. Windows Server 2012 yhdistää paikalliset ja pilvestä tarjottavat palvelut saumattomasti ja mahdollistaa kustannustehokkaampien it -palvelujen toimittamisen ja kehittämisen. Suurimmat panostukset on tehty hallintaan yli pilvirajojen. Yhdenmukaisten työkalujen avulla voidaan hallita Windows Azure IaaS -palvelusta tarjottavia virtuaalikoneita kuten mitä tahansa paikallisia, omassa tai palveluntarjoajan ympäristössä olevia palvelinympäristöjä. Virtualisointi kaikissa sen eri muodoissa, on sitten kyseessä resurssien tehostaminen palvelinvirtualisoinnin tai työasemien virtualisoinnin kautta, mahdollistaa joustavammat tavat luoda ja operoida it -palveluita. Hallinta, automaatio, elastisuus ja itsepalvelu ovat pilvipalveluiden keskeisiä ominaispiirteitä. Windows Server 2012 tuo kaiken tämän ja näin palan pilveä kaiken kokoisten organisaatioiden ulottuville.

NewYork Times: ”Microsoft Moves Further Into the Cloud”

ZDNet:Windows Server 2012 launches as cornerstone of Microsoft's 'Cloud OS'

ComputerWeekly: In-depth: Windows Server 2012 goes after VMware

Voit oppia lisää uudesta palvelinkäyttöjärjestelmästä kätevästi www.microsoftvirtualacademy.com -valmennusten sekä itseopiskeluna tarjottavien labrojen avulla.

Tutustu uuden palvelinkäyttöjärjestelmän mahdollisuuksiin laajemmin osoitteessa www.microsoft.com/windowsserver
.

Comments (0)

Skip to main content