Windows Server 2012 valmistuu syyskuuksi


Microsoftin Worlwide Partner Conference -tapahtumassa Torontossa yli 15 000 hengen konferenssiyleisön edessä julkistettiin Windows Server 2012 ja Windows 8 valmistumisaikataulut. Windows Server 2012 tulee saataville sopimusasiakkaille elokuun aikana ja laajamittaisesti tarjolle syyskuusta alkaen. Lue lisää virallisesta Windows Server blogista:

http://blogs.technet.com/b/windowsserver/archive/2012/07/09/windows-server-2012-final-release-timing.aspx

Voit myös tutustua tarkemmin uuden palvelinkäyttöjärjestelmän mahdollisuuksiin Microsoft Virtual Academy -verkkokurssien avulla. Muistathan että kesäkouluun osallistuneiden ja pisteitä keränneiden kesken arvotaan lomien jälkeen Nokia Lumia -älypuhelimia.

OSALLISTU KESÄKOULUUN
Microsoft Virtual Academy tarjoaa paljon maksuttomia kursseja uusimmista teknologioista. Kirjaudu sisään, luo tilisi ja kerää pisteitä. Valitsemalla allaolevia kursseja olet mukana kesäkoulun Lumia arvonnoissa:

Windows Server 2012: First Look (ansaitse 80 pistettä tällä kurssilla)
Introduction to the Microsoft Private Cloud (ansaitse 45 pistettä tällä kurssilla)
Configuring and deploying Microsoft's Private Cloud (ansaitse 180 pistettä tällä kurssilla)
Mission Critical Confidence using Microsoft SQL Server 2012 (ansaitse 100 pistettä tällä kurssilla)
Deploying Windows 7 (ansaitse 320 pistettä tällä kurssilla)

Kesäisin serveriterveisin,

Riku Reimaa
tuote- ja ratkaisupäällikkö | Microsoft Private Cloud
riku@microsoft.com

 

 

Comments (1)

Skip to main content