IT-ammattilaisen kesäkoulu


Ahkerimpien kesäkoululaisten kesken arvomme 2 kpl
Nokia Lumia Windows Phone –puhelinta

Suorita itseopiskeluna verkossa Microsoft Virtual Academy kursseja ja ansaitse pisteitä. Arvomme elokuun loppuun mennessä, näiden nimettyjen kurssien suorittajien kesken, 2 kpl Windows Phone puhelimia. Valitse seuraavista kursseista mieluisesi tai suorita vaikka kaikki kesän aikana. Suurimmat yhteispisteet alla listatuista kursseista ovat mukana arvonnassa. Yhteispisteet tulevat arvontaan suoraan, eikä sinun tarvitse ilmoittaa niistä erikseen meille.

OSALLISTU KESÄKOULUUN
Microsoft Virtual Academy tarjoaa paljon maksuttomia kursseja uusimmista teknologioista. Kirjaudu sisään, luo tilisi ja kerää pisteitä. Valitsemalla allaolevia kursseja olet mukana kesäkoulun Lumia arvonnoissa.

Microsoft Virtual Academy - Kirjaudu sisään
Salli profiilisi julkiseksi ja linkitä mailiisi, niin olet mukana arvonnassa. Ohjeet tässä: "Activate my public profile".

 Windows Server 2012: First Look (ansaitse 80 pistettä tällä kurssilla)

 Introduction to the Microsoft Private Cloud (ansaitse 45 pistettä tällä kurssilla)

 Configuring and deploying Microsoft's Private Cloud (ansaitse 180 pistettä tällä kurssilla)

 Mission Critical Confidence using Microsoft SQL Server 2012 (ansaitse 100 pistettä tällä kurssilla)

 Deploying Windows 7 (ansaitse 320 pistettä tällä kurssilla)

Opiskeluasi voit täydentää lataamalla ohjelmiston TechNet -latauskeskuksesta itsellesi. Ohjelmien uusimmat versiot, kuten Windows Server 2012 Release Candidate, Windows 8 Release Preview, System Center 2012 Private Cloud Evaluation nyt saatavana.

Tarvitsetko palvelinta opiskelemiesi ohjelmistojen asentamiseen? Azure -palvelusta saat virtuaalikoneita käyttöön kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta. 750 tuntia suoritinaikaa, rajoittamattomasti liikennettä sisäänpäin virtuaalikoneiden lataamiseksi ja 20 GB ulospäin. Rakenna oma opiskeluympäristösi palvelimet kuluitta suoraan pilveen. Katso ohjeet tästä.

Kurssit, ohjelmistot ja palvelimet suoraan veloituksetta verkosta. Nyt uuden oppiminen on vaivattomampaa kuin koskaan.

Kesäterveisin,
Mereta Laukkanen
Markkinointipäällikkö, DPE
Microsoft


Comments (1)

  1. mikko says:

    Noh, kutka voitti?

    nimim. "Lumiaa odotellen"

Skip to main content