Kesälukemista: SQL Server 2012 tutuksi – ilmainen e-kirja


 

image

SQL Server on monelle tuttu työväline tietojärjestelmän alustana, System Centerin tai Sharepointin tietovarastona tai BI-tiedon lähteenä.

SQL Server 2012 tarjoaa merkittäviä uusia ominaisuuksia, kuten edistynyt katkoton käytettävyys, nelinkertaiset suorituskykyparannukset ja uudet tietoturvaratkaisut. Toinen merkittävä uudistusalue ovat liiketoimintatiedon palvelut. Näistä kaikista saat kirjasta selkeän kuvan siitä miten ominaisuudet on toteutettu ja kuinka niitä käytetään.

Monille "perinteisen tietokannan" käyttäjille sanat "integraatiopalvelut", "datan laatu", "master data" tai "Power Pivot" ovat uutta, eikä siitä mitä niillä voi tehdä ole kuvaa. Tämän kirjan avulla opit muutamassa tunnissa mitä nämä uudet palvelut ovat ja saat selkän kuvan ja kuinka niitä voi käyttää hyödyksi.  

Ross Mistryn ja Stacia Misnerin kirjan voit ladata ilmaiseksi verkosta. 

image


Comments (0)

Skip to main content