Uutta! Aja virtuaalipalvelimiasi Azuressa Kuule lisää Livenä tänään klo 23:00 Suomen aikaaWindows Azure –palvelualustan tarjonta laajenee

Microsoftin Windows Azure -pilvipalveluympäristöstä saa jatkossa hankittua myös virtuaalikapasiteettia. Käytännössä tämä julkistus tarkoittaa potentiaalisten Windows Azure -palvelualustan käyttökohteiden laajentumista lähes minkä tahansa asiakkaan ratkaisujen ajamiseen pilvessä.  

Microsoft julkisti tänään osan uusista palveluista, kuten Windows Server ja Linux -virtuaalikoneiden ajoalustan ja Web-palveluiden julkaisualustan.  Lisäksi syksyn aikana asiakkaat pääsevät testaamaan mahdollisuutta ajaa SQL Server -tietokantaa ja Active Directory –käyttäjähakemistoa pilvipalveluna Windows Azure -palvelualustan päällä. Azure tukee myös virtuaaliverkoja, jolloin uusien virtuaalipalvelimien liittäminen asiakkaan omaan verkkoon helpottuu.

Maksullinen testikäyttö alkaa kaikille asiakkaille välittömästi ja tuotantokäyttö alkaa ensi syksynä.

Katso aiheesta lisää Azure-blogista ja tule mukaan palvelun julkistustapahtumaan 7.6. klo 23.00

Lisätietoja Juha Karppinen, Microsoft Oy.


Comments (0)

Skip to main content