e-Kirja Windows Server 2012:sta nyt ladattavissa


 

image

Oletko kuullut jo mitä uutta Windows Server 2012 tuo?

Nyt on ladattavissa uusi e-kirja Windows Server 2012:sta, joka antaa selkeän kuvan siitä mikä on Windows Server 2012.

Windows Server on merkittävin uudistus palvelimiin sitten Windows Server 2000:n. 2012 tarjoaa:

  1. Helpommin hallittavan ja joustavamman konesali

Julkisissa pilvissä käytetyt teknologiat rakennettuna palvelimeen, jonka voit asentaa omaan konesaliisi. Virtualisointi, sovellukset kokonaisuutena hallintaan, virtuaaliverkot automatisoimaan vekkoliikenteen hallinnan konesalissa sekä joustavuus ja siirrettävyys virtuaalikoneiden ja virtuaalilevyjen sijainnille katkoitta. Windows Server 2012 mahdollistaa palvelukeskuksen rakentamisen edullisemmin kuin aiemmin.

Katkoton käytettävyys

Klusteroinnin ja verkkoteknologioiden uusi rakenne mahdollistaa uudet mahdollisuudet rakentaa katkotonta palvelutuotantoa joustavuudesta tinkimättä.

Skaalautuva verkkoalusta

Verkkosovellusten skaalautuminen omassa konesalissa ja tarvittaessa läpinäkyvä kapasiteetin ulottaminen verkon pilvialustoille. Silti yksi hallinta ja valvonta.

Pääsy palveluihin kaikkialta

Liikkuva työskentelytapa ja kuluttajistuminen tuo uusita tarpeita tarjota ratkaisuja käyttää palvelukeskuksesi palveluita niin kotoa kuin matkalta, hyvin erilaisilta laitteilla, joita yritys ei omista ja myös hitaiden verkkojen yli. Näiden tarpeiden täyttämiseen Windows Server 2012 sisältää monia uusia ratkaisuja alken suoratulostuksesta ja vakiona olevasta DirectAccess:ista (sisältäen IPV4) etäsovellusratkaisuihin ja virtuaalityöasemiin.

Hanki selkeä kuva mitä Windows Server 2012 voi mahdollistaa sinun ympäristössäsi tutustumalla tähän kirjaan.

Voit ladata sen tästä.

Terkuin, Janne


Comments (2)

  1. Zài zhège hùnhé yún xìliè zhōng, wǒ de zhǔyào rènwù shì shēnrù tǎolùn hùnhé yún dì xìngzhì yǐjí zài gège chǎngjǐng hé hángyè zhōng shǐyòng hùnhé yún de yōushì. Dànshì, zài wǒmen shēnrù tàntǎo běn xìliè bìng kāishǐ tǎolùn jiéguǒ zhīqián, wǒ yào xiān zài jiē xiàlái jǐ piān wénzhāng zhōng tǎolùn rúhé cóng wú móshì fǎ zhǎn dào hùnhé móshì. Cóng běn zhōu kāishǐ, wǒ yǒu jǐ piān “zuì jiā shíjiàn” wénzhāng jiāng jièshào rúhé guīhuà, gòujiàn, bùshǔ hé cāozuò hùnhé yún. Zài měi piān wénzhāng zhōng, wǒ jiāng jiù hùnhé

  2. Juha Jäävalo says:

    Mainio artikkeli ja varsin antoisa Windows eKirja

Skip to main content