Windows Server 2012 Release Candidate Datacenter on nyt ladattavissa!


Windows Server 2012 on saavuttanut tuoreimman virstanpylvään tuotekehityksen osalta ja on nyt ominaisuuksiltaan valmis! Niin sanottu Release Candidate (RC) -versio sisältää kaikki ne ominaisuudet ja palvelut, jotka tulevat lopulliseen tuotteeseen. Testiversio on ladattavissa vapaasti Microsoftin verkkosivuilta. Mikäli et ole vielä tutustunut uuden palvelinkäyttöjärjestelmän mahdollistamiin palveluihin ja ominaisuuksiin niin nyt on oikea aika lähteä tutkimusmatkalle pilviaikakauden palvelinkäyttöjärjestelmään. Kannustan jokaista it -asiantuntijaa ja alan ammattilaista lataamaan testiversion ja antamaan aktiivista palautetta tuotteesta mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Windows Server 2012:n eri testiversioita on ladattu jo yli 300 000 kertaa, joka on ennennäkemätöntä Microsoftin palvelinkäyttöjärjestelmän historiassa. Suomessakin innostus on ollut hämmästyttävää ja latauksia on suoritettu tuhansia kertoja.

Windows Server 2012 on kattavasti esillä kesän asiantuntijatapahtumissa ja vielä ehdit mukaan kesäkuussa Amsterdamiin Microsoftin suurimpaan asiantuntijatapahtumaan, TechEdiin. WinPros järjestää tapahtumaan ryhmämatkan ja kesälomien jälkeen on odotettavissa lisää tapahtumia aiheen tiimoilta.

Innokasta kesää toivottaen,

riku@microsoft.com


Comments (0)

Skip to main content