TechEd Europe ilmoittautuminen käynnissä


 

clip_image002

TechEd Europe ilmoittautuminen on käynnissä. TechEd Europen ajoitus on erinomainen. 26-29.6 kuulet viimeisimmät uudet tiedot Windows 8:sta ja Windows Server 8:sta kansainvälisiltä asiantuntijoilta ja Microsoftin tuoteryhmien edustajilta. Heitä voit nähdä tässä mittakaavassa Euroopassa vain TechEd:issä. Olipa tietotarpeesi mistä teknologiasta hyväsä, TechEd Europen 400 luentoa 12 eri aihepiiristä tarjoavat sinulle mahtavan tietopaketin. Maanantaina 25.6 on mahdollista valita päivän kursseja eri aihepiireistä.

TechEd on satojen luentojen lisäksi merkittävä paikka jossa suorittaa labroja, tenttejä, tavata kollegoita sekä eri alojen guruja. Luennot löydät täältä. Tarkista omasi ja ilmoittaudu mukaan. 31.3 mennessä ilmoittautuneet saavat 300 euron lisäedun.

Kätevästi matkaan

Kansainvälisien kontaktien lisäksi kannattaa verkottua kotimaisien kontaktien kanssa. Vaivattomasti matkaan pääset Windows Professionalsin järjestämällä ryhmämatkalla.

clip_image004

TechEd Europe on portti kesään. Euroopan laajin tietoannos, josta voi jatkaa lomaillen niin Ranskan viinimaille kuin Suomen suveen.

Tervetuloa!


Comments (0)

Skip to main content