Lataa Windows Server 8 System Center 2012 ja SQL Server 2012 RTM


 

image

Nyt on erinomainen tilaisuus ladata

Mitä uutta ja kiinostavaa näissä onkaan? Se selviää kun katsot uunituoreet TechDays -tallenteet.

Helpoiten pääse alkuun uuteen versioon tutustumisessa kun aloitat tutustumisen Microsoftin Virtuaaliakatemissa. Virtuaaliakatemista löydät kymmeniä kursseja, jotka opastavat näiden uusien versioiden ominaisuuksiin. Tarvitset vain Live-ID:n ja opiskelu voi alkaa milloin tahansa ja kaikkialla missä on netti. Opiskelu Virtuaaliakatemiassa on täysin maksutonta.

Virtuaaliakatemian kursseja voit täydentää tekemällä virtuaalilabroja. Kaikki mitä tarvitse on selain ja nettiyhteys. Valitset labran jonka haluat tehdä ja muutamassa minuutissa sinulle provisioidaan valmis virtuaaliympäristö, joka avautuu ohjeineen suoraan selainikkunaan.

Kun olet nämä valmistelut suorittanut, on oman testiympäristön pystyttäminen nautinto. Tiedät jo kuinka sen sinun tarpeidesi kannalta kannattaa tehdä ja kuinka rakentaa niiden mukaisesti toimiva ympäristö kerralla. Samalla oma painoarvosi osaajana kasvaa.

Antoisia opinto- ja testihetkiä.

t. Janne


Comments (0)

Skip to main content