Ilmaista oppia System Center 2012:sta Virtuaaliakatemiassa


 

clip_image002

Moi kaikki

Yli kaksi tuhatta teistä on jo ladannut System Center 2012 –paketin jossa on kaikki System Center 2012 –ohjelmistot. Jos et ole vielä ladannut omaasi, voit ladata sen tästä. Tämä uusi ohjelmistosukupolvi on merkittävä muutos kaikille ketkä ovat infran tai palveluiden asiantuntijoita, koska System Center on se, jolla tulevaisuudessa näitä hoidetaan.

Yksittäisien palvelimien tai virtuaalikoneiden sijaan hallitaan palvelinkapasiteettia, jota voidaan jakaa joustavasti osiin, suorittaa näissä osissa palveluita joita hallitaan kokonaisuuksina, valvoa koko tuotantoa verkko mukaan lukien ja toimittaa sovellukset, näytön kuva tai selainpalvelut käyttäjille joustavalla tavalla erilaisiin laitteisiin. Toki olemassa olevat virtuaalikoneesi toimivat edelleen ja virtuaalisointikapasiteettina voit käyttää sitä mitä sinulla on jo, vaikka se ei olisikaan Microsoftin teknologiaa. Tämä on iso harppaus eteenpäin joka vaatii oppimista.

Mistä oppia?

Olen saanut paljon kyselyitä latauksen tehneiltä että mistä voisi oppia lisää? Tässä kohtaa maksuton virtuaaliakatemia tulee avuksi. Virtuaaliakatemian avulla voit opiskella näitä uusia teknologioita ilmaiseksi, silloin se sinulle sopii ja missä tahansa missä on internet. Kurssista löydät on sekä kalvot että videoluennot ja voit testata osaamisesi vastaamalla kukin moduulin lopussa oleviin kysymyksiin.

Virtuaaliakatemiasta löydät kursseja, joiden avulla aloittaa oppimisen yhdellä klikkauksella, tässä muutamia esimerkkejä (klikkaa ja katso):

clip_image004

clip_image005

clip_image007

clip_image009

clip_image011

clip_image012

Klikkaa itsesi tästä hakuun ja katso mitä kursseja näistä ja muista aiheista löydät sinun tarpeisiisi:

clip_image014

clip_image016


Comments (0)

Skip to main content