Windows Server ”8” -ennakkoversio nyt täällä


 

Microsoftin palvelinohjelmiston Windows Server ”8” -ennakkoversio on julkistettu ja ladattavissa koekäyttöön. Windows Server ”8” tarjoaa organisaatioille laajan valikoiman pilviaikakauden ominaisuuksia ja mahdollistaa oman infrastruktuurin kattavan yksityisen ja hybridipilven rakentamisen. Palveluntarjoajille Windows Server ”8” mahdollistaa joustavamman ja kilpailukykyisemmän pilvipalvelualustan toteuttamisen kustannustehokkaasti ja toimintavarmasti.

Windows Server ”8” -pilvipalvelualusta mahdollistaa virtuaalikoneiden siirron alustalta toiselle pelkän tietoliikenneyhteyden yli. Sen virtuaaliset verkkoteknologiat tarjoavat aiempaa tehokkaammat välineet vikasietoisten virtuaalisten verkkojen, tietoliikenneyhteyksien ja kytkimien hallintaan ja konfigurointiin. Nämä ominaisuudet ovat täysin automatisoidun pilvipalvelualustan ja luotettavan toiminnan sekä resurssien optimoinnin kannalta tärkeitä. Dynaaminen muistinkäsittely, datan deduplikointi ja virtuaaliset tallennusverkot sekä datan varmentaminen pilveen ovat myös uuden palvelinohjelmiston sisäänrakennettuja ominaisuuksia.

Lue lisää aiheesta Microsoftin Windows Server blogista.

Ennakkoversion voi ladata arviointia varten täältä.

Lisätietoja Microsoftin palvelinohjelmistoista löydät täältä sekä liiketoimintajohtaja Juha Karppiselta.


Comments (0)

Skip to main content