Windows 8 Consumer Preview ladattavana – ITPro linkki


 

Microsoft julkaisi Windows 8 -käyttöjärjestelmän ennakkoversion olevan saatavanailla. Ennakkoversion palautteen perusteella

Lataa se täältä

Englanninkielinen sivu It-asiantuntijoille, eri kieliä ja työkaluja.
Suomenkielinen sivu.

Windows 8 Consumer Preview -ennakkoversio tarjoaa uudistetun Windows-käyttökokemuksen laitteesta ja käyttötavasta riippumatta. Se on heti toimintavalmiina ja verkossa. Pilvipalvelut tuovat tärkeät ihmiset ja asiat mutkattomasti lähelle. Windows 8 on toteutettu Windows 7 nopeuden ja luotettavuuden vankalle perustalle ja tarjoaa yhteensopivan kokonaisuuden, joka kiteytyy seuraavaan kahdeksaan asiaan.

Windows uudesti ajateltuna

Windows 8 on rohkeasti uudistunut, nopea ja sujuva käyttää, millä tahansa tietokoneella, jossa on kosketusnäyttö tai hiiri ja näppäimistö – oman tyylisi mukaisesti.

Kaikki tärkeimmät sovellukset heti mukana

Windows 8 tärkeimmät sovellukset ovat mukana esiasennettuna. Sovellukset toimivat yhdessä ja erikseen ja täydentävät toisiaan rikastaen käyttökokemustasi entistään.

Pilvipalvelut yhdistävät Windows-PC:t ja Windows Phone -puhelimet

Windows 8 avulla sinulle tärkeät ihmiset ovat lähelläsi. Myös tiedostot ja sovellukset ovat aina käytettävissäsi, missä tahansa oletkin.

Windows-kaupasta lisää sovelluksia

Windows-kaupan laajasta valikoimasta voit ladata uusimmat ja kiinnostavimmat sovellukset, jotka löydät helposti selkeän luokittelun avulla.

Internet Explorer 10 – uuden ajan selain

Erityisesti Windows 8 -laitteille suunniteltu Internet Explorer 10 Platform Preview 5 -ennakkoversio tarjoaa täysin uudenlaisen nettikokemuksen. Koko näyttö on omistettu sisällölle ja itse selain tulee esille vain halutessasi.

Mukana työssä ja vapaa-aikana

Windows 8 tekee elämästäsi sujuvampaa niin töissä kuin vapaa-ajallasi. Se on heti toimintavalmiina ja yhdistetty verkkoon, entistä turvallisemmin ja luotettavammin.

Loistava käyttökokemus kaikilla laitteilla

Windows 8 toimii erinomaisesti kaikilla laitteilla tableteista kannettaviin, tietokoneisiin ja pöytäkoneisiin, myös x86- ja ARM-pohjaisilla laitteilla.

Hallitusti vahvalla perustalla

Kaikki Windows 7 hyvät ominaisuudet saat entistä parempina Windows 8:ssa. Se on nopea, yhteensopiva ja turvallinen. Tehokäyttäjälle Windows 8 tuo myös parannetun työpöydän.

Lataa Windows 8 Consumer Preview täältä.

Lehdistötiedote ja kuvia sekä myöhemmin kooste lehdistötilaisuudesta Microsoft News Centerissä.

Lisää aiheesta myös Building 8-, Windows- ja Windows Store -blogeissa.

Lisätietoja aiheesta antaa Windows-liiketoimintajohtaja Tom Toivonen.


Comments (0)

Skip to main content