TechDays äärimmillään täynnä – 2800 jo ilmoittautunut, ilmo menee kohta kiinni!


Moikka

clip_image002

TechDays on niin täynnä kuin olla voi. Taisi kasiserveri ja clientti räjäyttää loputkin tulijat liikkeelle.

UUTTA: Saamme Windows 8 Keynoten suoraan Cebitistä

Ilmolla voin julkaista että saame uunituoreen keynoten suoraan Cebististä. Luvassa on hyvä setti Ervin Visser puhuu ja Brad McGabe & Co demoavat. Näin Bradin esityksen Seatlessa muutama viikko sitten ja jos on samaa + uudet nyt Consumer Previewin myötä julkaistut jutut mukana, niin voisin olettaa että tulee mielenkiintoinen avauspuheenvuoro.

Täyttä täyttä

Tapahtuman täyttyminen kannattaa huomioida. Meillä kun sallien koot vaihtelevat 150 ja 3000 hengen väliltä, niin aina on riski että 800 ihmistä haluaakin kuulla sen esityksen jota eivät olleen ohjelmaansa laittaneet. Olemme toki laittaneet salit sen mukaan mitä olette meille kertoneet, mutta kaikkihan saavat liikkua vapaasti ja mennä sinne minne haluaa, joten muistakaa yksi asia: Kaikki salit ovat alussa tyhjiä. Tule ajoissa. Tutkimme suuren suosion vuoksi myös mahdollisuuksia lähettää kuvaa lavalle tai Amfi –saliin jos joku saleista menee täyteen.

Viikonloppu on aikaa

Ilmoittaudu heti, tänään tai viikonlopun aikana. Näillä näkymin maanantai-aamuna suljemme ilmoittautumisen. Tämäkin sillä varauksella että emme tilojen ja ruokien kovaan ylärajaan jo ennen sitä. Tervetuloa – mutta ilmoittaudu pian.

Eipä olisi arvannut – mutta mahtavalta tuntuu

Olihan meillä ajatus että tehdään tästä iso, kun aiempina vuosina meiltä on aina paikat loppuneet kesken monta viikkoa ennen, mutta en minäkään nyt arvannut että tästä tulee näin mahtava juttu. Hienoa! Upeeta! Kiitos kaikille Meretan ja minun puolesta kaksin kerroin kumarrettuna. Nyt syöksymme tekemään viimeiset valmistelut että torstaina messari rokkaa.

clip_image004

Viikonloppuja kaikille, Janne


Comments (0)

Skip to main content