Skype Windows Phone -puhelimiin, luvassa myös edullisempia puhelinmalleja


 

Vuosi 2012 on Windows Phone -älypuhelinten laajenemisen vuosi. Tänään Mobile World Congresissa Barcelonassa kerrottiin, kuinka Windows Phone -puhelimia tulee myös edullisempaan hintaluokkaan ja niiden saatavuus laajenee uusille markkinoille. Microsoftin kumppanit tarjoavat uusia puhelinmalleja mm. Kiinaan, sillä uusi käyttöjärjestelmäversio pystyy hyödyntämään edullisempia piirisarjoja. Nykyiset puhelimet saavat myös saman päivityksen. Uudet hintaluokat tarkoittavat, että entistä useampi käyttäjä pääse nauttimaan Windows Phonen helposta ja markkinoiden nopeimmasta käyttökokemuksesta.

Windows Phonen sovelusvalikoima laajenee entisestään, kun Microsoft tarjoaa Skypen Windows Phone -sovellusten valikoimaan. Uusi Skype for Windows Phone -esiversio on nyt ladattavissa Marketplacessa. Sovelluksen avulla käyttäjä voi tehdä ääni- ja videopuheluita WLAN ja 3G-verkon kautta älypuhelimien välillä ja soittaa edullisia Skype Out -puheluita. Skypen lopullinen versio on ladattavissa huhtikuussa Marketplacesta.

Katso lisää aiheesta Windows Phone Blogista, Windows Phone Developer Blogista ja Skype Big Blogista.

 


Comments (0)

Skip to main content