Opiskele ilmaiseksi virtuaaliakatemiassa nykyiset ja uudet teknologiat!


clip_image002

Moikka

Monet ovat jo ladanneet System Center 2012 Release Candidate –versiot verkosta. Mikäli et ole vielä itse tehnyt niin latauslinkki löytyy tästä.

Mistä suuri mielenkiinto?

Yhä useammin emme enää hallinnoi yksittäisiä palvelimia ja niihin asennettuja ohjelmistoja, vaan palvelimet ovat resusseja joissa suoritetaan palveluita. Näitä palveluita ja pilveä, jossa palvelimet ovat resursseina, hallitaan hallintavälineillä eli Microsoftin tapauksessa System Center ohjelmistoilla. Kirjoitin tästä laajemmin aiemmin tässä blogissa.

Tästä syystä yhä useammalle tulee tarpeelliseksi osata näiden välineiden toimintaa ja käyttöä. Aina tämä ei kuitenkaan ole helppoa, koska koulutusta saa usein liian vähän. Ohjelmiston lataaminen on hyvä alku, mutta alkuun pääsemistä helpottaa kurssimateriaali.

Mistä saan koulutusta?

Tähän tarpeeseen olen etsinyt ratkaisua, joka olisi veloituksetta kaikille saatavilla ja löysinkin sellaisen:

http://www.microsoftvirtualacademy.com/

Verkossa olevassa virtuaaliakatemiasta löytyy asiaan liittyvät kurssit, jopa ennen kuin niitä on muualta saatavana, esimeriksi:

clip_image004

Kustakin kurssista löytyy kurssi sekä videona että PDF –materiaaleina ja voit suorittaa kustakin osiosta testin ja seurata oppimistasi pisteillä:

clip_image006

Keräämilläsi suorituspisteillä voit saada etuja sekä tulostaa suorituksistasi suoritustodistuksen. Lisätietoja useimmin kysytyistä asioista löydät täältä.

Aion itsekin alkaa suorittaa testejä tuolla ja kirjoitella kokemuksia. Kokeile sinäkin virtuaaliakatemiaa.

http://www.microsoftvirtualacademy.com/

Terkuin, Janne


Comments (0)

Skip to main content