Tervetuloa TechDaysiin! Tuhat jo ilmoittautunut, tule sinäkin.


image

Vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin. TechDaysin sisältöä on rakennettu innolla ja heti ensimmäisien kutsupostien jälkeen meillä on jo 1000 osallistujaa kuulemassa 150 luentoa. Kiinnostuksen taustalla ovat merkittävät uudet teknologiat, jotka ovat ensi kertaa esillä.

Puhumassa ovat tunnetut suomalaiset ja ulkomaiset huippupuhujat. Avauspuheenvuoron pitää David Chappell. Tapahtuman ohjelman näet tästä ja voit ilmoittautua tapahtumaan tästä.

Windows Server 8

Merkittävin palvelinuudistus sitten Windows 2000 Serverin tuo pilvipalvelukeskuksissa kehitetyn ja koetellun teknologian tarjolle kaikille. Voit rakentaa virtualisoidun palvelukeskuksen käyttäen pelkästään ethernettiä ja hyödyntäen edullisia perusteknologioita. Windows Server 8 sisältää kymmeniä merkittäviä uudistuksia. Jos työnkuvaasi kuuluu palvelin sinun kannattaa olla kuulemassa nämä kaksi päivää.

System Center 2012

System Center 2012 muodostaa Microsoft –ympäristön perustan. Palvelimet ja työasemat ovat resursseja tässä kokonaisuudessa, jolla voit tuottaa sovelluksia käyttäjille eri päätelaitteisiin, hallita palveluita kokonaisuuksina ja jakaa palveluille kapasiteettia joustavasti palvelukeskuksesta. Parhaan hyödyn osallistumisesta kun lataat itsellesi jo ennalta System Center 2012 RC tästä. Lisätietoa löydät täältä.

SQL Server 2012

Aina käytettävissä, laajasti skaalautuva, datan laadun hallinta ja merkittävästi uudistunut Business Intelligence –toiminnalisuus. Voit ladata SQL Server 2012:n tästä. Lisätietoa saat täältä.

Lisäksi paljon uutta Windows Clientistä, toiveaiheita tietotyöstä, puhelimesta ja monista muista uusista asioista. Varaudu yllättymään. Katso agenda tästä Torstaina yhteinen illanvietto jossa voit nähdä tuttuja ja verkostoitua.

Tervetuloa!

t. Janne ja Mereta


Comments (0)

Skip to main content