Enää neljännes Suomen koneista Windows XP:ssä


image

Windows XP:n kymmenvuotispäivien kunniaksi on syytä kurkata miten käyttöjärjestelmällä menee Suomessa. Statcounterin mukaan enää neljännes Suomen koneista on Windows XP:ssä. Viimeisen vuoden aikana Windows 7 on yleistynyt nopeasti.

On syytä kiittää Windows XP:tä näistä kymmenestä yhdessä vietetystä vuodesta ja alkaa valmistella XP:n parin vuoden päässä häämöttävää hyvin ansaitulle eläkepäiville lähtöä.

Mikäli Windows 7 –hanke on edessä, niin helpoiten asia hoituu kun tulet kuulemaan kootut käytännön kokemukset ja vinkit jo tehdyistä hankkeista, joilla kolmen neljäsosaa Suomen koneista on jo siirretty seiskaan.

Kokosimme Ota7 –kurssille Suomen guruimmat MVP –arvonimen saaneet osaajat ja parhaat opit jo tehdyistä projekteista, sekä tarjoamme tarvittavat tiedot ja materiaalit, joilla hanke hoituu. Tie XP:stä seiskaa seuraavaan versioon kulkee seiskan kautta. Ensimmäinen osuus Ota7:sta järjestetään TechNet –tapahtuman esikonferenssina 31.10 ja toinen osuus osana TechNet tapahtumaa Finlandiatalolla. Lisätietoja saat tästä.

Terkuin, Janne

image


Comments (0)

Skip to main content