TechNetTV – EXTRA: Small Business Server MVP:iden kyselytunti verkossa 6.10 klo 14:00


clip_image001

Uniikki mahdollisuus kuulla uusimmat kuulumiset kansainvälisien asiantuntijoiden näkökulmasta ja osallistua kyseltuntiin. EXTRA -lähetys tarjolla netissä kautta Suomen. Tule, kuule ja kysy. 6.10 klo 14-15:45. Lähetys on englanninkielinen.

Mukaan pääset helposti klikkaamalla tätä linkkiä. Mikäli sinulla ei ole aiemmin asennettua Lync Attendee ohjelmaa, avautuva sivu opastaan asentamaan asiakasohjelman. Tähän et tarvitse ylläpitäjän oikeuksia. Lue ohjeet tästä.

Kun sinulla on Lync Attendee asennettuna mukaan pääset klikkaamalla tätä linkkiä. Ilmoittautumista ei tarvita.

Ohjelma

14:00  Welcome and introductions

14:10  Modern solutions for startups, small businesses and growing organisations

Setting yourself up for growth and the Cloud What are the IT choices that a small business is facing today and how do you choose the right solutions that will grow with your business? How can and should a growing business leverage Cloud Services?

14:45  Break

15:00  SBS MVP Hour - Ask the Experts, now’s Your chance to get into the “know”!

15:45  End.

Muistahan myös että mikäli aihepiiri kiinostaa ja sinulla on tilaisuus tulla fyysisesti Keilarantaa Espooseen, nämä asiantuntija pitävät seuraavana päivänä koko päivän maksuttoman tilaisuuden auditorosaamme, lisätietoja täältä.

Tervetuloa!

T. Riku Reimaa ja Janne Pohjala


Comments (0)

Skip to main content