Omnia W on Samsungin ensimmäinen Windows Phone 7.5 (Mango) -älypuhelin


clip_image001

Houkutteleva uusi Omnia W laite Samsungilta Mangolla. Osaa myös jakaa mobiililaajakaistan WiFi:n avulla ja on varustettu uudella Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmällä, joka tuo mukanaan yli 500 uutuusominaisuutta. Omnia W on ergonomisesti muotoiltu metallirunkoinen ja kätevän kokoinen puhelin, joka istuu mukavasti käteen. Puhelin toimii myös mobiilitukiasemana. Internet-yhteyden voi jakaa WiFin välityksellä muihin kannettaviin laitteisiin.

Vaikka olenkin erittäin tyytyväinen nykyiseen Omnia 7 –puhelimeeni on kokonaisuus kieltämättä houkutteleva ja hintakin kohtuullinen. Mangon mobiitukiaseman kautta internet-yhteyden voi jakaa vaikkapa lapsille autossa tai työkavereille lentokentällä.

Uutta on myös DLNA tuki. Sen avulla uudella Omnia W:llä voi myös katsella valokuvia, kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia langattomasti AllShare DLNA -verkon kautta.

Mangossa kaikki kommunikointi on järjestetty fiksusti ihmisten ja ihmisryhmien, ei sovellusten perusteella. Viestien ja sähköpostien vaihtoa on helppo seurata, koska kaikki yhteydenpito on koottu yhteen paikkaan. Lisäksi Samsungin uudella Windows Phone -puhelimella voi pelata online-pelejä ystävien kanssa Xbox Live -palvelun välityksellä.

Mango tuo mukanaan useita työkäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia, kuten salatut sähköpostit, joita ei voida toimittaa tai lukea muiden puhelimissa. Office-ohjelmat on integroitu Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että puhelimella pääsee kätevästi käsiksi Outlookin sähköposti- ja kalenteritoimintoihin, ja että puhelimella voi kirjoittaa, muokata ja tallentaa Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja.

Pienempi ja nopeampi, nyt myös suomeksi

Omnia W on vuosi sitten lanseerattua edeltäjäänsä Omnia 7:aa pienempi ja nopeampi. Siinä on suuri 3,7 tuuman kirkas ja värikylläinen Super AMOLED -näyttö. Omnia W säilytti edeltäjästään tutun metallirungon ja se istuu pyöristetyn muotonsa ansiota mukavasti käteen. Uutuuspuhelin on varustettu 1,4 gigahertsin suorittimella ja HSPA+-modeemilla, joka mahdollistaa peräti 14 mb/s -latausnopeudet. Tehoa riittää moniajoon, joka onkin yksi Windows Phone 7.5:n tärkeimmistä uutuustoiminnoista. Mangon myötä Omnia W:n valikot ja asetukset toimivat nyt suomen kielellä.

Tekniset tiedot: Omnia W on 3,7 tuuman Super AMOLED -näytöllä (800 x 480 pikseliä) varustettu älypuhelin, jossa on 1,4 gigahertsin suoritin. Laite on varustettu uudella Windows Phone 7.5 (Mango) -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen tiedostoihin pääsee käsiksi etänä AllShare DLNA -yhteyden kautta. Now v2.0 -uutissovellus, Xbox Live, videopuhelutoiminto, GPS ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 2.1 ja USB 2.0, HSPA + 900/2100, EDGE / GPRS 850/900/1800/1900. Akku: 1500 mAh. Mitat: 115, 9 x 58,8 x 10,9 mm, paino 115,3 g. Viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja LED-valolla.

Lisätietoja täältä.

t. Janne


Comments (0)

Skip to main content