Miksi ette lähetä minulle enää postia?


Miksi sain tiedon tapahtumista myöhään tai vain blogista?

Olet meille yhtä tärkeä kuin ennenkin, mutta kunnioitamme yksityisyyttäsi ja valintojasi siitä mistä haluat saada tietoa aiempaakin tarkemmin. Mikäli olet profiilissasi valinnut että et halua saada tietoa meiltä sähköpostitse, emme sitä lähetä.

image

Profiilikeskuksen kautta voit myös asettaa roolisi IT-asiantuntijaksi, jolle vastaanottajien joukolle kutsumme ja viestimme lähetämme. Alla oman profiilini kolme kenttää jotka täyttämällä olet vastaanottajien joukossa. Huomaathan myös että käytät sähköpostiosoitetta jota luet, nyt voit helposti liittää eniten käyttämäsi sähköpostiosoitteen Live-ID:seen ja vaihtaa osoitetta kun se muuttuu ilman että Live-ID muuttuu.

Kun haluat viestit sinne mitä luet ja sinua kiinnostavista asioista, niin:

1) Rekisteröi sähköpostiosoitteellesi jota seuraat Live-ID tästä.

2) Kirjaudu sillä profiilikeskukseen ja päivitä tietosi.

3) Jos sinulla on jo palveleva Live-ID, teet kohta 2.

4) Voit myös helposti varmistaa tiedonkulun tilaamalla itsellesi TechNet uutiskirjeen ainoastaan neljä kenttää täyttämällä täältä.

clip_image003

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa, mutta haluamme että saat meiltä vain sitä tietoa jota haluat ja kunnioitamme valintojasi. Toivomme että sinulla on mahdollisuus päivittää tietosi palvelemaan sinua, etkä jää ilman tietoa jonka olisit halunnut saada.

Terkuin, Janne ja Mereta


Comments (1)

  1. suomenkielinen says:

    Tekstiä on vaikea ymmärtää. Olisiko mahdollista, että opettelisitte kirjoittamaan kunnollista suomea tai että kirjoituttaisitte tekstit henkilöillä, jotka osaavat kirjoittaa suomea ja käyttää mm. pilkkuja oikein.

Skip to main content