Kansainväliset Small Business Server huippuasiantuntijat Suomessa 7.10.2011.


clip_image001

Tässä maksuttomassa koko päivän tilaisuudessa tutustutaan uuteen Small Business Server 2011:n, sekä ensi-iltana Suomessa Windows Multi Point Server 2011:iin. Multipoint Serverin avulla voit jakaa yhden PC:n usean käyttäjän, näytön ja näppäimistön kesken ja säästää laitekuluissa 30-50%. Katso tämän osuuden tarkempi agenda tästä.

Päivän toisessa osuudessa tutustutaan esimerkkeihin Small Business Server –toteutuksiin soveltuvista laitteista. Kolmannessa osuudessa tutustutaan erittäin mielenkiintoiseen ratkaisuun, jolla SBS –migraatio voidaan toteuttaa erittäin vaivattomasti SBSMigration.com:in työvälineen avulla. Tämä helpottaa merkittävästi migraation toteuttamista, joten jos edessä on tällainen tehtävä, kannattaa osallistua.

Lisäksi päivä tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden jutella ja kysyä Small Business Serverin kansainvälisiltä asiantuntijoilta. Päivä on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Jos haluat kokeilla näitä kiinnostavia teknologioita niin kokeiluversion MultiPointista voi ladata tästä ja Small Business Serveristä täältä: Essentials –versio. Standard –versio.

Voit myös aloittaa tutustumisen TechNet:in virtuaalilabrojen avulla, jotka ovat vaivaton tapa nopeasti tutustua teknologiaan. Alla olevat linkit vievät sivuille josta voit provisioida itsellesi virtuaalikoneen ja tehdä labran verkon yli.

Teknistä tietoa Small Business Serveristä:

Essentials: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg193035.aspx
Standard: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg490793.aspx

Teknistä tietoa MultiPoint Serveristä:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg609207.aspx

Miksi en saanut tästä tapahtumasta tietoa aiemmin?

Kunnioitamme entistä tarkemmin sitä mitä olet meille kertonut siitä mistä haluat saada tietoa. Mikäli olet profiilissasi asettanut ettet halua saada meiltä tietoa sähköpostitse tapahtumista, viesti ei tavoita sinua. Lisätietoa siitä miten muutat asetukset siten että saat viestit joita toivoisit saavasi löydät tästä linkistä. Älä jää ilman kutsua, päivitä tietosi ohjeen mukaan.


Comments (0)

Skip to main content