TechNet-TV: Pienten ja keskikokoisien yritysten tietotekniikan tulevaisuus


image

Tiistaina 20.9 kello 9:00 alkavassa suorassa lähetyksessä tutustumme Asikkalalaisen koulutus-, loma ja juhlakeskus Lehmonkärjen tarpeisiin ja käytännön kokemuksiin verkosta saatavien palveluiden käytöstä ja miksi ne koettiin parhaaksi vaihtoehdoksi Ari ja Marjo Yrjölän yritykselle.

Verkosta saatavia palveluita voi täydentää paikallisilla palveluilla. Tähän on kehitetty Windows Small Business Server 2011 Essentials. Tämän avulla voit helposti saada tiedot käytettäväksi verkosta, ajaa pienyritysten käyttämiä sovelluksia ja varmistaa ja palauttaa työasemat automaattisesti. Tämä toiminto on erittäin tärkeä monelle yrittäjälle, sillä koneissa on usein paljon elintärkeää tietoa.

Windows Intune –palvelusta voit ladata työasemiin aina uusimman käyttöjärjestelmäversion verkosta sekä hallita ja etätukea niitä. Palveluun sisältyy myös tietoturva ja sen seuranta. Windows Intunesta on myös tulossa uusi versio, jonka ominaisuuksiin tutustumme lähetyksessä.

Paikalla Ari Yrjölä (Lehmonkärki), Arttu Arstila (tietotyö, Sulava), Jarno Mäki (hallinta, Salcom), Jani Järvinen (puhelimet, Moonsoft) ja Janne Pohjala.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja kysymään vuorovaikutteiseen nettilähetykseemme Asikkalasta! Ohjeet uuden asiakasohjelman asentamisesta löydät tästä ja mukaan pääsee klikkaamalla tästä.

Ohjelma:

9:00-9:50 Lehmonkärki – tosimaailman tarpeita ja kokemuksia

Tutustumme Ari Yrjölään ja Lehmonkärkeen, heidän tarpeisiinsa, pohdintoihin eri vaihtoehdoista sekä kokemuksiin verkkopalveluista. Tutustumme myös pääkohtiin siitä mitä nämä eri vaihtoehdot tarjoavat ja kuinka ne teknisesti toimivat.

10:00 PK-yrityksen tietotyö

Tutustumme verkosta saatavan Office 365 tietotyöpalvelun pienyritysversion (<25 käyttäjää) ominaisuuksiin ja lisensointiin käytännön esimerkkien kautta. Kuinka Office 365 avulla pienyritys jossa on liikkuvia käyttäjiä voi siirtää viestintänsä uudelle tasolle, hallita ajankäyttöä ja varauksia, tallentaa asiakirjat järkevästi ja työskennellä eri tyyppisillä laitteilla kaikkialla missä on netti.

10:25-10:50 PK-yrityksen työasemat

Tutustumme Windows Intunen ominaisuuksiin, kuinka sen avulla työasemiin asennetaan kulloinkin uusin käyttöjärjestelmä, hallitaan työasemia, jaellaan ohjelmia, turvataan työasemat ja tarjotaan käyttäjille etätukea.

11:00 PK-yrityksen palvelin

Tutustumme uuden Small Business Server 2011:n ominaisuuksiin, käyttöön ja käyttöönottoon. Kuinka palvelimen avulla saadaan tiedostot ja sovellukset käyttöön etänä, hoidetaan lähiverkon palvelut, suoritetaan yrityssovellukset, varmistetaan työasemat sekä yhdistetään palvelin verkkopalveluun.

11:30 PK-yritysten tietotekniikan kysymyksiä ja vastauksia.

Paneelissa Ari Yrjöjä ja puhujat

t. Janne


Comments (0)

Skip to main content