System Center Configuration Manager 2012 – huippuasiantuntija Wally Mead Suomessa!


.

clip_image002

System Center Configuration Manager 2012 julkistetaan vuoden 2011 loppuun mennessä. ProTrainIT on saanut järjestettyä Suomeen erään maailman parhaisiin osaajiin kuuluvan Configuration Manager –asiantuntijan, 17 vuotta Microsoftilla työskennelleen Wally Meadin, joka kuuluu tuoteryhmään ja tietää Configuration Manager 2012:sta kaiken.

Tilaisuuden pääaiheena on Configuration Manager 2012 uudet ominaisuudet ja miten siirtyminen uuteen ympäristöön tapahtuu.

Niille jotka haluavat tietää syvällisesti uudesta työasemahallinnasta, suosittelemme osallistumaan tämän kansainvälisen Configuration  Manager –gurun luentopäivään, joka järjestetään 31.10.2011 Spektri Business Park:issa Espoossa kello 9:00-17:00.

Osallistujilta peritään ruokailu ja –osallistumiskulut 200 eur.

Tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus kaikille joilla on työaseman päivitysprojekti tulossa tai käynnissä tulla kuulemaan millä tavoin Configuration Manager 2012 muuttaa tavat toimittaa sovellukset työasemiisi. Suunnitelmasi voi muuttua näiden uusien mahdollisuuksien kautta oleellisesti. Jos työskentelet tällä hetkellä Configuration Managerilla, niin tämä tilaisuuden migraatio-osuus on sinulle ehdottoman hyödyllinen.

Ohjelman ja ilmoittautumisen löydät täältä.

Kiitos hallinnan MVP:lle Panu Saukolle Wallyn saamisesta Suomeen ja tilaisuuden järjestelyistä.


Comments (2)

  1. Olet oikeassa. Automaattitäydennys laitoi teksteihin viime vuoden, koska kotikoneeni vuosi oli väärässä. Korjattu tälle vuodelle 😀

  2. Kalenteri says:

    Jos blogikirjoitus on tehty 16.9.2011, niin hassua mainostaa tapahtumaa, joka "järjestetään 31.10.2010" ?

Skip to main content