Ota7 -koulutus, kuinka teen Windows 7 käyttöönoton fiksusti


Huom! Uusi ajankohta!

Ota7 käyttöönottokoulutus

-
Olemme saaneet paljon toiveita siitä että voitaisiinko ottaa uudestaan miten se seiska nyt otettiinkaan käyttöön. Tähän haasteeseen aiomme vastata yhdessä huippuasiansuntioiden kanssa ja tarjoamme teille koulutuksen kaksiosaisena kokonaisuutena, jonka ensimmäinen osuus järjestetään TechNet tapahtuman esikonferenssina 31.10 ja toisen osuus 15.11. TechNet tapahtunman osana.

Laitamme tarjolle ne opit ja kokemukset, joita käyttöönotoista on saatu, esitämme reaalimaailman jalostaman virtaviivaistetun projektimallin, tarjoamme materiaalit ja valmiit linkit itseopiskelumateriaaleihin. Annamme sinulle tarvittavat tekniset tiedot ja kerromme uusimpien hallintavälineiden mahdollisuudet toteuttaa käyttöönottoprojekti ja sovellusten tarjoaminen käyttäjille älykkäämmin ja monipuolisemmin kuin aiemmin. Älä tee Windows 7 käyttöönottoa niin kuin teit XP:n, ennen kuin olet kuullut mitä täällä on sanottavana

Agendan ja tarkemmat tiedot löydät täältä.

Ota7:n ensimmäinen osan järjestelyt hoitaa Windows Professionals Ry, 31.10 Valkoisessa Salissa, Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki.

Osallistumalla paikan päällä voit keskustella ja kysyä näiltä huippuasiantuntijoilta aihepiireittäin jaetuissa päivällispöydissä sekä löytää uusia kollegoita joilla on myöskin käyttöönottohanke menossa ja jakaa kokemuksia. Käyttäjäkerho veloittaa omakustannushinnan tiloista ja ruokailuista.

Voi myös osallistua luento-osuuteen etänä internetin kautta ja esittää kysymyksiä luennoitsijoille. Microsoft tarjoaa 50 ensimmäiselle nettiosallistujalle ilmaisen osallistumisen. Toimi siis heti.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Koulutuksen toinen osuus järjestetään Windows Professionals nimikkoseminaarina osana TechNet tapahtumaa Finlandiatalossa tiistaina 15.11. Seminaariin pääse mukaan ilmoittautumalla TechNet tapahtumaan ja koko tapahtuman sisältö on käytössäsi.


Comments (0)

Skip to main content