Kansainvälinen PowerShell guru Suomessa


image

Kaikille ketkä haluvat oppia parhaalta, Thomas Lee Suomessa pitämässä kurssia. Vielä ehtii mukaan.

Windows PowerShell -osaaminen alkaa olla MUST kaikille Microsoftin palvelintuotteiden hallintaa tekeville. Tästä syystä Sovelto tarjoaa asiakkailleen syyskuussa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua PowerShellin MVP:n ja PowerShellin kehitystyössä läheisesti mukana olleen GURUn, Thomas Leen pitämälle PowerShell MasterClass -kurssille Helsingin Pasilassa. Kurssin aikana käydään läpi niin PowerShell-alustan perustoiminnallisuus, hyödyntäminen hallinnassa, skriptaus kuin COM- ja .NET-olioiden hyödyntäminen osana PowerShell-ohjelmointia. Jos PowerShell on jotain mitä haluaisit osata paremmin, tässä on mahdollisuus jota ei kannata ohittaa!

Lisätietoja:

http://www.sovelto.fi/Kurssit/Kurssivalikoima/Pages/Kurssihaku.aspx?ID=3458


Comments (0)

Skip to main content