Saatko turhaa tietoa tai jäät ilman sitä tietoa jonka olisit halunnut?


image

Voit itse valita mistä haluat tai et halua saada tietoa käyttämällä profiilikeskusta.

Profiilikeskuksen avulla voit valita toiminnan valintakohdan alta mitä teet tai mistä olet kiinnostunut kertomalla mitä teet. Näin et saa tietoa joka ei ole sinulle relevanttia. Samasta paikasta voit "Omat tilaukset" kohdan kautta valita mitä uutiskirjeitä haluat tai et halua vastaanottaa. Omien tietojesi alta voit valita haluatko vastaanottaa muuta tietoa kuin uutiskirjeitä.

Nämä tiedot ovat tärkeitä koska elleivät tietosi ole oikein emme sinulle tietoa lähetä. Tulossa on monta tärkeää tapahtumaa ja paljon verkkokoulutuksia, joista et saa kenties tietoa ennen kuin tapahtuma on täynnä ja olisit halunnut osallistua. Pidämme huolta Meretan kanssa siitä että teknisten asiantuntijoiden jakelulla ei lähetetä tarpeettomia viestejä, joten kunhan päivitä oman tehtävänkuvasi oikein profiiliisi saat sitä tietoa mikä on sinulle oleellista.

Pääset hallisemaan tietojasi tästä.

Olethan huomioinut myös mahdollisuuden että nyt voit myös käyttää ainua parhaiten palvelevaa sähköpostiosoitetta ja vaihtaa sitä kun se muuttuu?

  image

Voit luoda uuden Live-ID:n tästä linkistä, ja valita kohdan "Use your own email address". Näin sinun ei tarvitse seurata montaa sähköpostilaatikkoa ellet halua niin tehdä ja vaihtaa osoitettasi jos se muuttuu. Voit katsoa, vaihtaa ja hallita osoitettasi kaikista Live-ID:tä käyttävistä palveluista kuten esim live.com nimesi alta aukevasta valikosta kohdasta  Account:

image

Näin ilmoittautumisesi ei myöhästy ainakaan siksi että tieto meni kannaltasi väärään osoitteeseen tai aiempaan osoitteeseen.

Käy laittamassa tiedot kuntoon, niin et jää ilman niitä kutsuja joita kohtapuoliin laitamme. Jos tuttusi tai työkaverisi  jää ilman tai saa turhaa tietoa, niin laita ihmeessä nämä vinkit eteenpäin.

image

Terkuin, Janne

 


Comments (0)

Skip to main content