Tulevaisuuden järjestelmäalustan Horisontti – Oulu – Tampere – Turku – Espoo


image

image

HP ja Microsoft järjestävät yhdessä tulevaisuuden järjestestelmäalustaan keskittyvän tapahtumasarjan tekniikan asiantuntijoille ja päättäjille, jossa saat selkeän kuvan siitä mitä modernit hallinta- ja virtualisointiratkaisut tarjovat kokonaisratkaisuna. Tapatuma järjestetään neljällä paikkakunnalla:

15.9 Oulu / Lasaretti
20.9 Tampere / Särkänniemi
22.9 Turku / Alvarium
27.9 Espoo / Dipoli

Paikalla ovat HP:n ja Microsftin asiantuntijat vastaamassa kysymyksiisi. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:

09:30 Ilmoittautuminen

10:00 Keynote: Sovellus on kuningas, mutta onko alustasi valmis palvelemaan?

Missä kunnossa infrasi on? Kykenetkö jalkauttamaan uusia kilpailukykyisiä palveluita liiketoiminnallesi? HP ja Microsoft yhdessä mahdollistavat valmiiden ratkaisujensa tehokkaan käyttöönoton liiketoimintasi tueksi. Oikeilla valinnoilla varmistat palvelualustasi ajantasaisuuden, ketteryyden ja skaalautuvuuden.

11:15 Lounastauko

12:15 Valmiit ratkaisut kasvuyrityksen ja etätoimipisteiden tuottavuustarpeisiin

Kuinka hyödynnän tehokkaasti käytettävissäni olevat laitteisto- ja ohjelmistoresurssini? Helposti käyttöönotettavilla valmisratkaisuilla saavutetaan tehokasta tuottavuutta ajasta ja paikasta riippumatta. Virtualisointiteknologioilla on merkitystä kaikenkokoisille organisaatioille!

13:15 Tauko

13:35 Referenssiarkkitehtuurit ja valmisratkaisut viestintään, tietovarastointiin ja tiedon analysointiin

Kuinka huolehdin kasvavan ympäristöni dynaamisesta hallinnasta ja tehokkaasta skaalautuvuudesta? Ota palvelinalustasi haltuun ja luo kustannustehokas toimintaympäristö tuottavuusratkaisuillesi.

14:50 Tauko

15:10 Dynaaminen ja automatisoitu konesali

Provisioi, jalkauta ja hallitse sovelluksiasi ja palveluitasi tehokkaasti. Skaalaa alustaasi liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Ota uusia palveluita käyttöön minuuteissa ja tehosta toimintaasi automatisoimalla IT-prosesseja.

16:10 Yhteenveto

16:30 Tilaisuus päättyy

 

image

Terkuin, Janne


Comments (0)

Skip to main content