Se on tietoturvajuhlan paikka


Tietoturvatyö ja ratkaisujen kehittäminen on iso haaste kun käyttäjiä on miljardi kaikissa maapallon maissa. Määrätietoisella työllä voi kuitekin saavuttaa uusia asioita. Nyt Kapersky Lab:in listalla ei ole yhtään Microsoft haavoittuvaisuutta.

image

For the very first time in its history, the top 10 rating of vulnerabilities includes products from just two companies: Adobe and Oracle (Java), with seven of those 10 vulnerabilities being found in Adobe Flash Player alone. Microsoft products have disappeared from this ranking due to improvements in the automatic Windows update mechanism and the growing proportion of users who have Windows 7 installed on their PCs.

Mikäli sinulle Windows 7 käyttöönotto ja turvallisen ympäristön rakentaminen on ajankohtainen asia, niin osallistu ihmeessä meidän (Windows Professionals, Sulava, Sovelto, ProTrainIT) järjestämään 11 tunnin mittaiseen koulutukseen. Siinä käymme läpi onnistuneen projektin vaiheet, opastamme tekniikasta ja hallinnasta sekä tarjoamme linkkejä joista opiskella lisää. Lisäksi tarjoamme keskustelufoorumin jossa kysyä ja keskustella kun hankkeissa tulee kysyttävää.

Ensimmäinen osa pidetään 5.10 Valkoisessa Salissa Helsingissä, jonne voi osallistua myös verkon kautta. Toinen osauu on osa 15.11.2011 järjestettävää  TechNet tapahtumaa. Lisätietoa löydät täältä ja ilmoittautumaan pääsee tästä.

t. Janne

 


Comments (0)

Skip to main content