Merkkaa itsesi etäpäivälle 16.9 ja opasta muitakin käyttämään mahdollisuuksia


 

image

Me kokeneet IT-ihmiset tämän jo osaame.

Tiedämme miten voidaan tehdä töitä etänä. Osaamme IT-ammattilaisina käyttää työpaikan välineitä kotoa käsin. Olemme pystyttäneet tekniset ratkaisut että käyttäjät pääsvät niin reissun päältä kuin kotoa tekemään hommia.

Nyt meidän kannattaa tätä ajatusta myös sponsoroida!

Osoittaa että niille ratkaisuille, joita olette rakentaneet ja tarjoatte on käyttöä. Tietotyö etänä ja muut palvelut esille ja tietoisuuteen. Niillä, joilla on käytössä helppokäyttöinen etäneuvotteluratkaisu, kuten Lync tai Live Meeting tällainen etäpäivä on loistava tilaisuus harjoitella palaveeraamista verkossa.

Otetaan me IT-asiantuntijat hyöty irti tästä kansallisesta päivästä ja osoitetaan mitä kaikkea meidän rakentamillamme ratkaisuilla voi tehdä. Vaikkapa laittamalla siitä opastuksen kaikille käyttäjille kansallisen etätyöpäivän kunniaksi.

Ole mukana tässä klikkaamalla "Osallistun" tapahtumasivulta, linkki sivulle tässä.

 


Comments (0)

Skip to main content